x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Toata stima pentru Zidane

Toata stima pentru Zidane

de Marcel Raducanu    |    23 Iun 2006   •   00:00
Toata stima pentru Zidane

Am spus ca nu vreau sa vad jocuri de culise. Adica, mai pe romaneste, blaturi. Vreau sa cred ca Olanda nu a putut, la fel si Argentina. Dar nu vreau sa ma gandesc la mai rau. A fost un meci urat. Am preferat Coasta de Fildes cu Serbia. Macar am vazut goluri frumoase si o rasturnare de scor care nu prea se intampla la un Mondial.

Portugalia a castigat norocos. Daca dai penalty la Marquez, dai si pentru mexicani, in repriza secunda. Arbitraje slabe pana acum. Sunt uimit de ce arbitrii romani nu au avut loc aici, dar cei din Benin, da.

Nu pot sa nu remarc bucuria nemtilor ca nu vor intalni Anglia. De altfel, ei deja se cred campioni mondiali. Si la ce se joaca, nu sunt departe de adevar. Au fost intotdeauna norocosi.

Spania va confirma astazi. Pare o echipa serioasa. Daca nimeni nu i-a bagat in seama pe spanioli, eu cred ca vor fi o surpriza. Nu are cum sa-si faca probleme cu Arabia Saudita.

Referitor la Franta, parca nici nu imi mai vine sa spun ceva. O echipa imprevizibila. Daca nici pe Togo nu o bate, atunci e grav. Acum incepe adevaratul Mondial. Nimeni nu mai poate face pasi gresiti, nimeni nu mai calculeaza. De acum, cine e mai bun trece mai departe. Daca nu am cum sa o fac personal, macar prin intermediul ziarului sa ii transmit lui Zidane toata stima mea. Mare fotbalist! Vreau sa anticipez si sa ma gandec la o finala a Italiei. Corect, pana acum a jucat modest, dar cred ca va trece peste scandalul intern si va surprinde pe foarte multi specialisti.

×
Subiecte în articol: mondial 2006