x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tottenham, față în față cu Man City. Iată lista meciurilor din turul al patrulea al Cupei Angliei

Tottenham, față în față cu Man City. Iată lista meciurilor din turul al patrulea al Cupei Angliei

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2024   •   23:11
Tottenham, față în față cu Man City. Iată lista meciurilor din turul al patrulea al Cupei Angliei
Sursa foto: Hepta

Tottenham va primi vizita deținătoarei trofeului, Manchester City, în turul al patrulea al Cupei Angliei. Chelsea o va înfrunta pe Stamford Bridge pe Aston Villa, pretendentă la titlu, într-o altă întâlnire cu combatante din Premier League, stabilită după tragerea la sorți de luni.

Newport County, din Liga a doua, sau Eastleigh, din Liga Națională, vor găzdui Wigan Athletic, din League One, sau Manchester United, gigantul din Premier League.

Maidstone United, cel mai slab clasat club rămas în cupă, vizitează Ipswich din Championship. Meciurile de baraj vor avea loc în weekendul de sâmbătă, 27 ianuarie.

Echipa lui George Elokobi, care evoluează în National League South, liga a șasea, a învins sâmbătă cu 1-0 pe Stevenage, din League One.

Spurs, locul cinci, se află la un punct în spatele lui City în clasamentul Premier League, dar a învins echipa lui Pep Guardiola în toate cele cinci vizite ale sale pe stadionul Tottenham Hotspur.

Întâlnirea lor este una dintre cele patru întâlniri care aduc față în față echipe din Premier League, Fulham găzduind Newcastle și Brighton, de asemenea, se deplasează la Sheffield United.

Există potențial pentru încă două astfel de întâlniri deoarece West Ham va găzdui Nottingham Forest dacă ambele câștigă meciurile retur din runda a treia, în timp ce Luton va călători la Crystal Palace sau Everton dacă învinge Bolton.

Recompensa pentru Wolves dacă vor câștiga returul turului al treilea cu Brentford, echipă din Premier League, este o deplasare la rivalii locali West Brom, care urmăresc promovarea din Championship.

Fie Bristol Rovers, locul 10 în League One, fie Norwich, din Championship, se va deplasa la Liverpool.


Tragerea la sorți a turului al patrulea din Cupa Angliei

Watford - Southampton

Blackburn Rovers - Wrexham

Bournemouth - Swansea City

West Brom - Brentford sau Wolves

West Ham sau Bristol City - Nottingham Forest sau Blackpool

Leicester City - Hull City sau Birmingham City

Sheffield Wednesday - Coventry City

Chelsea - Aston Villa

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tottenham cupa angliei man city