x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Uite Hagi, nu e Hagi! Presa turcă susţine că Regele a fost demis, Becali şi boss-ul Galatei neagă!

Uite Hagi, nu e Hagi! Presa turcă susţine că Regele a fost demis, Becali şi boss-ul Galatei neagă!

22 Mar 2011   •   20:15
Uite Hagi, nu e Hagi! Presa turcă susţine că Regele a fost demis, Becali şi boss-ul Galatei neagă!
Sursa foto: /Lig TV

Postul de televiziune Lig TV, care deţine drepturile de televizare ale meciurilor din campionatul Turciei, a anunţat, marţi seară, că Gheorghe Hagi a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Galatasaray Istanbul ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în acest sezon.

Această informaţie a fost dezminţită însă de preşedintele clubului, Adnan Polat, care a precizat că subiectul antrenorului nu s-a discutat în şedinţa Consiliului de Conducere, informează presa turcă.

"Am discutat despre Adunarea Generală ce va avea loc la sfârşitul săptămânii, însă nu am vorbit despre antrenorul Gheorghe Hagi. Ştirile apărute în presă nu reflectă adevărul", a declarat boss-ul Adnan Polat, care, întrebat dacă Hagi va rămâne antrenorul echipei, a răspuns: "Nu vreau să intru în astfel de polemici".

Contactat de Gsp TV, impresarul Ioan Becali a negat informaţia: "Am vorbit cu Hagi acum două ore. Mâine are antrenament şi nu se pune problema să fie dat afară. Nu există nici o şansă ca el să plece. Ieri am fost în Turcia şi sunt convins că el va continua până la finalul sezonului".

Potrivit ajansspor.com, Lig TV a anunţat că Galata a încetat colaborarea cu Hagi şi că la partida cu Antalyaspor din etapa următoare a Super Ligii Turciei pe banca tehnică va sta actualul secund al echipei , Tugay Kerimoglu.

Site-ul cotidianului Fanatik a lansat un sondaj în care cititorii erau întrebaţi dacă demiterea lui Hagi este o soluţie bună. 84% dintre aceştia au răspuns antrenorul român ar trebui demis.

Hagi a preluat pe Galatasaray la data de 21 octombrie anul trecut, în momentul în care echipa se afla pe locul 9 în clasament cu 12 puncte. În prezent, Galata ocupă poziţia a 11-a cu 33 de puncte, fiind scoasă atât din cursa pentru titlul de campioană, cât şi din lupta pentru un loc în Europa League. De asemenea, Hagi a ratat şi ultimul obiectiv fixat pentru acest sezon, şi anume Cupa Turciei, Galata fiind eliminată în sferturile de finală de Gaziantepspor, după o înfrângere, 2-3, şi o remiză, 0-0.

Câştigător al Cupei UEFA ca jucător cu Galatasaray în anul 2000, Gică Hagi a mai pregătit pe Galata în sezonul 2004/2005, reuşind să câştige Cupa Turciei după un succes categoric, 5-1, în finala cu Fenerbahce. Fostul internaţional român, care a evoluat la clubul din Istanbul în perioada 1996-2001, reuşind să înscrie 79 de goluri în 167 de meciuri disputate, a mai pregătit reprezentativa României (2001) şi echipele Bursaspor (2003), FC Timişoara (2006) şi Steaua Bucureşti (2007), iar înainte de al doilea mandat la Galatasaray s-a ocupat de academia de fotbal care îi poartă numele.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi galatasaray ioan becali