x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ultima şansă

Ultima şansă

de Marius Mihalcea    |    03 Noi 2010   •   00:00
Ultima şansă
Sursa foto: /Reuters
Campioana României are nevoie de cel puţin un punct pentru a spera la locul trei
CFR Cluj speră să uite în această seară de coşmarul trăit în urmă cu două săptămâni la München, când s-a bătut de una singură pe terenul lui Bayern, şi să scoată măcar un punct care să o ajute în tentativa de a ocupa locul trei la finele meciurilor din grupe Ligii Campionilor.

"Obiectivul nostru acesta este, să continuăm în cupele europene şi la primăvară. Până acum cred că am avut destul ghinion atât în meciul cu AS Roma, cât mai ales la München. Poate se mai întoarce roata şi pentru noi. Dar asta ţine de noi, în primul rând. Dacă nu vom repeta acelaşi gen de erori, avem şanse", a spus Sorin Cârţu.

Ca şi pe Allianz Arena, bavarezii nu pot în continuare conta pe Ribery, Robben şi Van Bommel, trei dintre piesele de bază, în schimb revenind Van Buyten. Bayern a aterizat ieri la Cluj, delegaţia fiind condusă de pre­şe­dintele Karl-Heinz Rummenigge şi de Uli Hoeness.

Aşteptaţi de fani, nemţii au acordat autografe, printre cei mai solicitaţi fiind Bastian Schweinsteiger şi Thomas Muller. În afara interacţiunii cu fanii, fotbaliştii germani nu au schimbat o vorbă cu ni­meni, urcându-se direct în autocar.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor