x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un antrenor a fost deja demis după încheierea campionatului de fotbal din Anglia

Un antrenor a fost deja demis după încheierea campionatului de fotbal din Anglia

13 Mai 2019   •   12:44
Un antrenor a fost deja demis după încheierea campionatului de fotbal din Anglia

Echipa Brighton&Hove Albion, la care evoluează atacantul român Florin Andone, l-a demis luni pe antrenorul Chris Hughton, în ciuda faptului că acesta a reuşit să evite retrogradarea în liga secundă a campionatului de fotbal al Angliei, informează AFP.
Chris Hughton, care a condus-o Brighton până în semifinalele Cupei Angliei, a plătit pentru rezultatele nesatisfăcătoare înregistrate în cea de-a doua parte a campionatului, precum şi pentru finalul de sezon în care echipa sa a fost nevoită să lupte pentru menţinerea în Premier League, clasându-se în final pe locul 17, primul deasupra zonei retrogradării.
"Fără nicio îndoială, aceasta a fost una dintre cele mai dificile decizii pe care am luat-o ca preşedinte la Brighton&Hove Albion", a recunoscut Tony Bloom, conducătorul clubului, într-un comunicat.
Responsabilul lui Brighton a precizat că decizia sa s-a bazat în primul rând pe "dificultăţile înregistrate în partea a doua a sezonului".
Hughton s-a aflat la cârma lui Brighton din decembrie 2014, iar clubul nu a anunţat deocamdată numele înlocuitorului său.
Duminică, în ultima etapă din Premier League, Brighton a fost învinsă fără drept de apel pe teren propriu (scor 1-4) de Manchester City, care a obţinut al doilea titlu consecutiv de campioană a Angliei.
Din vară, la Brighton va mai juca un român, mijlocaşul Tudor Băluţă transferat de la FC Viitorul.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Brighton&Hove Albion florin andone