x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un hat-trick al lui Torres ajută Barcelona să smulgă o victorie cu 4-2 la Betis

Un hat-trick al lui Torres ajută Barcelona să smulgă o victorie cu 4-2 la Betis

de Redacția Jurnalul    |    21 Ian 2024   •   23:01
Un hat-trick al lui Torres ajută Barcelona să smulgă o victorie cu 4-2 la Betis
Sursa foto: Hepta

Barcelona a obținut duminică o victorie cu 4-2, cu două goluri marcate pe final, de Joao Felix și Ferran Torres, care a reușit astfel un hat-trick, în partida din etapa a 21-a din La Liga. Victoria vine ca o gură de oxigen pentru managerul Xavi Hernandez, Barca urcând pe locul 3, cu 44 de puncte.

După ce a fost zdrobită de rivalii de la Real Madrid în finala Supercupei Spaniei și a avut probleme în revenirea în fața echipei din a treia divizie Unionistas pentru a avansa în sferturile de finală ale Copa del Rey săptămâna trecută, Barca a fost din nou în dificultate, dar a reușit să salveze o victorie importantă, cu doi jucători de 16 ani în echipa de start, fundașul Pau Cubarsi și mijlocașul Lamine Yamal.

Torres a deschis scorul în minutul 21, fructificând o centrare de pe dreapta a lui Pedri și a mărit avantajul lui Barca dintr-o reluare în minutul 49, după ce un șut al lui Lamine Yamal a nimerit bara transversală.

Betis a ripostat prin Isco, care a marcat de două ori în patru minute și a egalat scorul.

În condițiile în care Betis a dominat posesia, Felix a profitat de un contraatac rapid pentru a marca cu un șut frumos cu exteriorul, de la marginea careului, lângă bară, în minutul 91.

Cu trei minute înainte de la finalul timpului adițional, Torres a marcat al treilea său gol și al patrulea al Barcei, după un alt contraatac, pentru a asigura o victorie muncită pentru campionii de anul trecut, aducându-i lui Betis prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

"Am fost foarte bine cu un avantaj de două goluri, dar apoi s-a complicat cu o greșeală a apărării noastre, care ne-a tensionat puțin", a declarat managerul Xavi pentru Movistar Plus.

"Ar fi trebuit să câștigăm meciul mai devreme, dar am reușit să câștigăm pe un stadion unde nimeni nu mai câștigase până atunci.

"Nu am făcut un meci grozav, din cauza celor două goluri pe care le-am primit, dar a fost un meci bun. Să mergem înainte".

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: barcelona Ferran Torres