x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Unionistas de Salamanca - FC Barcelona 1-3. Catalanii au fost conduși în prima repriză

Unionistas de Salamanca - FC Barcelona 1-3. Catalanii au fost conduși în prima repriză

de Redacția Jurnalul    |    18 Ian 2024   •   23:51
Unionistas de Salamanca - FC Barcelona 1-3. Catalanii au fost conduși în prima repriză
Sursa foto: Hepta

În ciuda faptului că a fost condusă cu un gol, marcat de Unionistas de Salamanca după prima jumătate de oră, golurile lui Ferran, Kounde și Balde, au adus joi seara un loc în sferturile de finală ale Copa del Rey pentru Barcelona.

La fel ca în runda precedentă, împotriva lui Barbastro, catalanii au avut unele emoții, joi seara, împotriva adversarei din liga inferioară.

Unionistas de Salamanca, din liga a treia, care a eliminat deja Villarreal în runda anterioară, a preluat chiar conducerea în prima repriză, care s-a dovedit una echilibrată.

Dar, în ciuda golului primit și a unui joc ineficient, calculele hârtiei s-au dovedit în cele din urmă corecte, și golurile lui Ferran Torres, în prima repriză, Jules Kounde și Alejandro Balde au făcut ca Barça să fie una dintre cele opt echipe care vor intra în tragerea la sorți de vineri.

A fost o seară deosebită pentru fundașul central internațional spaniol U17, Pau Cubarsi, care, în condițiile în care accidentările și suspendările au decimat apărarea Barça, a avut ocazia să debuteze la seniori, la 16 ani, jucând întreaga repriză secundă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fc barcelona salamanca