x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international UPDATE Peste 8 milioane de telespectatori au vizionat meciul Juventus Torino - AC Milan

UPDATE Peste 8 milioane de telespectatori au vizionat meciul Juventus Torino - AC Milan

13 Iun 2020   •   18:38
UPDATE Peste 8 milioane de telespectatori au vizionat meciul Juventus Torino - AC Milan

Partida dintre Juventus Torino și AC Milan, desfășurată aseară, a fost urmărită de circa 8,3 milioane de telespectatori la postul Rai 1. Este cea mai mare audiență din acest sezon, transmite AFP.

Semifinala retur a Cupei Italiei s-a terminat la egalitate. 

Este primul meci disputat în Italia după data de 9 martie, când au fost suspendate competițiile sportive din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele două semifinale tur, AC Milan - Juventus şi Inter Milano - Napoli, au atras 8,09 milioane, respectiv 6,8 milioane de telespectatori.

Meciul naționalei Italiei împotriva Bosniei din 2019, din preliminariile EURO 2020, au atras 7,4 milioane de telespectatori.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ Primul meci de fotbal jucat în Peninsulă după pauza de trei luni impusă din cauza pandemiei de coronavirus, s-a desfășurat aseară. 

Juventus Torino s-a calificat, aseară, în finala Cupei Italiei la fotbal. Aceasta a terminat la egalitate, 0-0, cu AC Milan, pe teren propriu, în manşa secundă a semifinalelor.

În prima manşă, care a avut loc în februarie, la Milano, scorul a fost egal, 1-1, astfel că Juventus a obţinut calificarea în ultima repriză datorită golului marcat în deplasare.

În partida de pe Juventus Stadium, ''Bătrâna Doamnă'' a ratat un penalty prin Cristiano Ronaldo (16), care a şutat în bară. Faza a continuat şi croatul Ante Rebic (Milan) a fost eliminat pentru lovirea lui Danilo.

Meciul s-a desfăşurat fără spectatori şi a fost precedat de un minut de reculegere în memoria celor 34.000 de persoane care au decedat în Italia din cauza pandemiei de coronavirus.

''Rossoneri'' nu au putut conta pe atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, care este accidentat.

A doua semifinală se va juca astăzi, pe SSC Napoli şi pe Inter Milano, după ce Napoli s-a impus cu 1-0 în tur.

Finala este programată pe 17 iunie.

×