x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Xavi Hernandez: Barcelona nu-și poate permite jucători ca Mbappe sau Haaland

Xavi Hernandez: Barcelona nu-și poate permite jucători ca Mbappe sau Haaland

de Redacția Jurnalul    |    04 Ian 2024   •   13:00
Xavi Hernandez: Barcelona nu-și poate permite jucători ca Mbappe sau Haaland

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, spune că, deocamdată, clubul nu-și poate permite să plătească sume uriașe pentru transferul unor fotbaliști precum Erling Haaland sau Kylian Mbappe.

Barcelona nu își mai poate permite să plătească sume uriașe pentru transferul unor fotbaliști de top precum Erling Haaland și Kylian Mbappe, a declarat antrenorul Xavi Hernandez, citat de Reuters.

Barcelona a plătit taxe de peste 100 de milioane de euro pentru Philippe Coutinho, Antoine Griezmann și Ousmane Dembele în perioada 2017-2019, însă problemele financiare ale clubului denotă că este puțin probabil ca acesta să mai facă achiziții importante în curând.

Xavi a spus că speră să transfere noi jucători în ianuarie, dar când a fost întrebat dacă Barcelona i-ar putea viza pe Haaland de la Manchester City sau pe Mbappe de la PSG a răspuns: "Nu suntem într-o situație privilegiată din punct de vedere economic pentru a face acest lucru. Am rămas cu jucătorii pe care îi am, iar cu acei jucători trebuie să câștigăm".

Barcelona se află pe locul patru în campionat, la 10 puncte în spatele liderului Real Madrid, care a jucat cu un meci mai mult decât echipa lui Xavi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: barcelona mbappe