x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid! "Mi-am spus că e momentul să facem o schimbare"

Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid! "Mi-am spus că e momentul să facem o schimbare"

31 Mai 2018   •   14:33
Zinedine Zidane a demisionat de la Real Madrid! "Mi-am spus că e momentul să facem o schimbare"

Zinedine Zidane a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca a demisionat de la Real Madrid. Francezul a plecat de la Real Madrid după 872 de zile în care a condus echipa de pe Santiago Bernabeu.

 “Am luat decizia de a nu continua de anul viitor la Madrid. I-am explicat motivul şi am decis că acesta este momentul oportun. Era momentul să fac acest lucru. Această echipă avea nevoie de o schimbare. Are nevoie de un discurs nou. O altă metodologie de lucru. Iubesc mult acest club. Îi mulţumesc lui Perez că mi-a oferit şansă să lucrez aici. Cum a spus şi preşedintele, este un “La revedere”, nu un “Adio”. Real Madrid mi-a dat totul şi voi fi toată viaţa alături de acest club. Mi-am spus că e momentul să facem o schimbare. Pentru mine şi pentru jucători. Se ajunge la un moment în care te întrebi «Ce să le cer mai mult?» E momentul ca ei să audă un alt discurs, ca să câștige din nou”, a declarat Zinedine Zidane.

×
Subiecte în articol: zinedine zidane