x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal tineret: Examen ratat

Fotbal tineret: Examen ratat

de Dragos Stoica    |    21 Iul 2008   •   00:00
Fotbal tineret: Examen ratat

Deşi era unul dintre principalii jucători pe care Victor Piţurcă urma să-i observe la lucru în amicalul reprezentativei de tineret cu echipa similară a Italiei, Laszlo Sepsi a fost consemnat la Lisabona.

Deşi era unul dintre principalii jucători pe care Victor Piţurcă urma să-i observe la lucru în amicalul reprezentativei de tineret cu echipa similară a Italiei, Laszlo Sepsi a fost consemnat la Lisabona.

 
Jucătorii convocaţi de Emil Săndoi pentru partida amicală contra reprezentativei similare a Italiei, care va avea loc mîine, la Pistoia, de la ora 21:00, s-au prezentat ieri în cantonamentul de la Mogoşoaia.

 
PROBLEME. Din păcate, deşi urma să fie văzut la faţa locului şi de selecţionerul Victor Piţurcă, tehnicianul dorind în mod expres să fie prezent la jocul de marţi, Laszlo Sepsi nu a fost lăsat de Benfica Lisabona să participe la acţiunea lotului de tineret, lusitanii motivînd prin faptul că întîlnirea cu Italia nu are loc la o dată oficială a calendarului UEFA. De altfel, fotbalistul a evoluat sîmbătă pe întreaga durată a reprizei secunde a unei partide amicale susţinute de echipa sa de club, contra lui Estoril Praia (1-1). În locul lui Sepsi, Săndoi a apelat deja la constănţeanul Păcurar, acesta prezentîndu-se ieri la lot. Un alt jucător care nu a putut răspunde convocării din acelaşi motiv este Claudiu Keşeru, căruia FC Nantes nu i-a permis participarea la acţiunea din Italia. În schimb, Piţurcă şi Săndoi vor avea ocazia de a se edifica asupra potenţialului unor fotbalişti precum Tătăruşanu, Deac, Torje, Mardare, Gîngioveanu şi Bogdan Stancu. "Nu mă deranjează să am mai mulţi fotbalişti în vizorul naţionalei mari. Dincolo de participarea la competiţiile rezervate categoriei, o selecţionată de tineret trebuie să fie şi furnizor de bază pentru prima echipă", a declarat ieri fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova şi al echipei naţionale, Emil Săndoi.

 

Şedinţă LPF

Sediul Ligii Profesioniste va găzdui astăzi, cu începere de la ora 11:00, o şedinţă ordinară a Adunării Generale, ultima înainte de debutul noii ediţii de campionat. În afara ordinii de zi, în cadrul şedinţei va fi abordată şi problema Comisiei Centrale de Arbitri. Deşi se află doar în subordinea FRF, acest for ar putea avea pe viitor o componenţă influenţată şi de şedinţa de azi de la Ligă, după ce Mircea Sandu le-a cerut membrilor LPF un vot consultativ pe această temă.

×
Subiecte în articol: sport