x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF - Vor fi arbitri in Ligă

FRF - Vor fi arbitri in Ligă

13 Noi 2007   •   00:00

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri, după analiza efectuată in cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor, că in următorii doi sau trei ani, arbitrii romăni vor conduce partide din Liga Campionilor.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri, după analiza efectuată in cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor, că in următorii doi sau trei ani, arbitrii romăni vor conduce partide din Liga Campionilor.

Boss-ul de la Casa Fotbalului a declarat, la finalul intălnirii cu arbitrii şi asistenţii din lotul "A", că este convins de valoarea celor care au fost promovaţi in ultima perioadă. "Căt de curănd vom avea un arbitru in Champions League. In maximum doi sau trei ani vom avea un arbitru care va fluiera in Liga Campionilor. Avem arbitri de valoare, se formează dintre cei tineri. Şi avem şi acum arbitri de valoare, ca Tudor, care poate să urce, sau Balaj, iar in spatele lor vin cei tineri". La răndul său, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, responsabil cu delegările, a declarat: "Există, din păcate, şi presiuni din partea conducătorilor de cluburi. Aştept ca membrii comisiilor de specialitate să aplice regulamentul. Important pentru arbitri este să-şi păstreze demnitatea şi nu trebuie să se lase pătaţi in nici un fel de conducători. Eu cred că există şi greşeli, dar nu voite". Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a impărtăşit părerile lui Lupescu. "Acea presiune pe care o creează conducătorii de cluburi nu este benefică. De foarte multe ori, antrenorii cad in capcana conducătorilor şi vociferează mai tare decăt ei", a spus Constantin.

Candidatură

FRF şi-a depus ieri candidatura pentru organizarea finalei Cupei UEFA din 2011, o comisie a UEFA analizănd la Bucureşti dosarul prezentat de preşedintele Mircea Sandu şi de directorul general Ionuţ Lupescu. "Este a doua oară cănd Romănia işi depune candidatura pentru organizarea finalei Cupei UEFA. In urmă cu un an şi jumătate, răspunsul dat de UEFA a fost că nu avem un stadion. Stadionul trebuie să fie gata cu un an inainte. Acum avem garanţii din partea Primăriei că va fi gata la timp", a declarat Sandu.

×
Subiecte în articol: sport