x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Futsal - Incercăm imposibilul

Futsal - Incercăm imposibilul

de Daniel Stan    |    20 Noi 2007   •   00:00
Futsal - Incercăm imposibilul
Sursa foto: JOAO ABREU MIRANDA/

Romănia va intălni măine, de la ora 19:15 (Eurosport 2, in direct), echipa gazdă, Portugalia, in meciul decisiv pentru calificarea in semifinale.

Romănia va intălni măine, de la ora 19:15 (Eurosport 2, in direct), echipa gazdă, Portugalia, in meciul decisiv pentru calificarea in semifinale.

Reprezentativa de futsal a Romăniei nu a rezistat in faţa Italiei, vicecampioană mondială, cedănd la scor, 1-7. Elevii lui Zoltan Jakab trebuie să invingă măine Portugalia, pentru a prinde semifinalele competiţiei.

SUPERIORI. In partida de luni seară cu Italia, unicul gol al tricolorilor a fost reuşit de Gherman, in timp ce pentru italieni au marcat Morgado (3), Foglia (2), Assis şi Grana. La final, tehnicianul romăn a recunoscut superioritatea adversarului: "Felicit Italia, a meritat victoria. Ne-au fost superiori. Acest meci a arătat că in futsalul mondial există trei nivele, italienii sunt pe primul, iar noi pe al doilea". Antrenorul Zoltan Jacab a mai adăugat: "Am primit acele goluri in start şi ne-am pierdut concentrarea şi motivaţia". La răndul său, tehnicianul italienilor, Alessandro Nuccorini, a precizat: "Echipa a acceptat ideea că este o partidă decisivă şi au evoluat debordant şi cu maturitate. Romănia nu este o echipă atăt de slabă pe căt o arată rezultatul". Matei este pe primul loc in clasamentul golgeterilor, cu 3 goluri, la egalitate cu italianul Morgado şi cu rusul Cirilo.

Adversari

In ciuda victoriei in faţa Cehiei, scor 5-3, antrenorul Portugaliei, Orlando Duarte, este nemulţumit: "Am fost dezorganizaţi, am jucat un tip de futsal pe care il detest. Trebuie să invingem Romănia pentru a mulţumi publicul. Meciurile se căştigă cu mintea, nu cu inima. Vreau să ajungem cel puţin in semifinale".

×
Subiecte în articol: sport