x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Futsal - Romănia, locul 6

Futsal - Romănia, locul 6

de Daniel Stan    |    23 Noi 2007   •   00:00

Reprezentativa de futsal a Romăniei şi-a incheiat participarea la Campionatul European din Portugalia cu un eşec in faţa echipei gazdă, scor 0-3.

Reprezentativa de futsal a Romăniei şi-a incheiat participarea la Campionatul European din Portugalia cu un eşec in faţa echipei gazdă, scor 0-3.

MULŢUMIT. Debutanţi la un turneu final, "tricolorii" au invins in primul joc din Grupa A cu 8-4 pe Cehia, medaliată cu bronz la CE din 2003, dar au cedat previzibil in cel de-al doilea, 1-7, in faţa vicecampioanei mondiale, Italia. La final, formaţia pregătită de Zoltan Jakab a terminat grupa pe locul 3, cu trei puncte. "Suntem incă o echipă mică in futsalul european şi, cu atăt mai mult, clasarea noastră pe locul 6 la acest CE ne onorează", a declarat tehnicianul romăn. Acesta a mai adăugat referitor la viitorul naţionalei: "A fost prima noastră participare la o competiţie de o asemenea anvergură, vom invăţa din greşelile făcute şi imi doresc ca, pe viitor, să ajungem la aceeaşi valoare cu a echipelor care s-au calificat in semifinale". Dacă ar fi reuşit să treacă de grupă, Matei şi compania ar fi incasat 100.000 de euro din partea sponsorilor echipei, plus căte 2.000 de euro promişi de FRF. Pentru un loc in finala competiţiei se vor intălni Italia şi Rusia, respectiv Portugalia şi Spania

×
Subiecte în articol: sport