x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gabi Tamaş, pe făraş

Gabi Tamaş, pe făraş

de Marius Mihalcea    |    28 Oct 2009   •   00:00
Gabi Tamaş, pe făraş
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Fundaşul central riscă să fie exclus din lot pe o perioadă nedeterminată după ce în noaptea de duminică spre luni ar fi petrecut într-un local până la ora 3:00.



Potrivit site-ului onlinesport.ro, Gabi Tamaş s-ar fi destrăbălat la restaurantul Hanul Drumeţului, aflat în apropierea Stadionului Steaua, unde a ajuns cât de repede a putut după terminarea meciului cu Gloria Bistriţa (1-1). Nicidecum afectat de deznodământul partidei cu ardelenii, Dinamo pierzând două puncte mari în faţa codaşei clasamentului, jucătorul, mai notează sursa citată, a dat repede pe gât mai multe pahare cu vin, iar apoi s-a fiinţat la microfonul lăutarilor. "Pentru toţi steliştii: m...e Gigi!", ar fi strigat Tamaş, aflat într-o dispoziţie de zile mari, spre uimirea celor prezenţi la faţa locului.

Este recidivist

Stoperul de 26 de ani nu este la prima abatere de acest gen, nu mai departe de acum două săptămâni el absentând nemotivat de la antrenament după o altă noapte albă petrecută prin cluburile bucureştene. "Nu trebuie să mai admintem acte de indisciplină şi escapade nocturne din partea jucătorilor. Am primit câteva sesizări că unii jucători ai noştri au petrecut în acest week-end nopţile prin cluburi. Vom face o anchetă internă şi, dacă se adevereşte, vom lua măsuri şi trebuie să îi excludem de acum. Nu pot să spun despre ce jucători e vorba până nu vom avea dovezi clare. Oricum, este vorba de jucători importanţi, nu de rezerve. Vinovatul va fi propus la retrogradare la echipa a doua, ne strângem mâna şi la revedere. Nu ne interesează că vom pierde pe el anumiţi bani care s-au plătit sau altceva", a declarat acţionarul Vasile Turcu, trimiterea la Tamaş fiind evidentă.

×
Subiecte în articol: sport