x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gabriel Caramarin se muta in Giulesti

Gabriel Caramarin se muta in Giulesti

06 Feb 2004   •   00:00

Ultima achizitie a Rapidului, venita la recomandarea antrenorului Dan Petrescu, o reprezinta "bancarul" Gabriel Caramarin.

REFUGIU. Giulestenii si l-au dorit initial pe bacauanul Andrei Cristea, dar cum pretul cerut de proprietarul jucatorului, Dumitru Sechelariu, 700.000 de euro, a fost peste puterile Rapidului, varianta a fost abandonata, cel putin pentru moment. Vazand ca nu poate fi gasita nici o alta solutie, antrenorul Dan Petrescu i l-a cerut presedintelui Ioan Becali pe mijlocasul lui FC National, Gabriel Caramarin.

TRANSFER. "Bursucul" il stia pe "bancar" din sezonul trecut, cand cei doi au fost coechipieri la gruparea din Parcul cu Platani, si l-a contactat personal pe jucator pentru a-l intreba daca doreste sa vina la Rapid. Satul sa evolueze mai mult pe promisiuni in Cotroceni, Caramarin a acceptat oferta lui Dan Petrescu, mutarea urmand sa se oficializeze dupa ce Ioan Becali si Gino Iorgulescu se vor intelege in privinta sumei de transfer. Cele doua parti au mari sanse sa ajunga la un acord tinand cont ca cei doi conducatori se afla in relatii foarte bune, Becali incercand de mai multe ori sa ajute financiar pe FC National. Caramarin urmeaza sa intre sub comanda lui Dan Petrescu la intoarcerea echipei din Turcia.

×
Subiecte în articol: sport