x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gâlcă, antrenor interimar la Almeria

Gâlcă, antrenor interimar la Almeria

de Marius Mihalcea    |    22 Dec 2009   •   00:00
Gâlcă, antrenor interimar la Almeria

Fostul internaţional român l-a înlocuit în funcţie pe Hugo Sanchez, destituit duminică seară ca urmare a rezultatelor foarte slabe înregistrate de gruparea andaluză în Primera Division. Până să fie numit interimar la prima formaţie, Constantin Gâlcă (foto), în vârstă de 37 de ani, deţinea funcţia de antrenor principal al echipei secunde a clubului Almeria. Aflat în Spania încă din 1996,

Gâlcă a activat ca jucător, pe rând, la RCD Mallorca (un sezon), Espanyol Barcelona (patru sezoane), Villarreal (un sezon), Real Zaragoza (un sezon), UD Almeria (trei sezoane) şi Gimnastic de Tarragona (un sezon). În cei 11 ani petrecuţi în Peninsula Iberică, fostul "tricolor" - 68 de meciuri şi 4 goluri pentru echipa naţională a României - a adunat 199 de prezenţe şi 19 goluri în Primera Division şi alte 82 de meciuri şi 13 goluri în Segunda Division.

Mexicanul Hugo Sanchez, care a stat pe banca tehnică a Almeriei 368 de zile, a fost demis de conducerea clubului după înfrângerea din meciul cu Espanyol, 0-2, în deplasare, al şaptelea insucces în ultimele 11 meciuri. Almeria este a 17-a în clasamentul la zi al primei ligi spaniole, poziţie retrogradabilă.

×
Subiecte în articol: sport