x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gallovits, eliminată

Gallovits, eliminată

de Jurnalul National    |    17 Ian 2008   •   00:00

Cel dintâi turneu de Grand Slam al anului s-a dovedit încă o dată prea dur pentru români, toţi cei şase jucători aflaţi pe tablourile principale de simplu fiind eliminaţi în primele două tururi.

TENIS – AUSTRALIAN OPEN

 

Cel dintâi turneu de Grand Slam al anului s-a dovedit încă o dată prea dur pentru români, toţi cei şase jucători aflaţi pe tablourile principale de simplu fiind eliminaţi în primele două tururi. Edina Gallovits, singura care câştigase în runda inaugurală, a fost stopată ieri-dimineaţă, din drumul spre fazele superioare, de a treia favorită a turneului, Jelena Jankovic (Serbia), în faţa căreia a cedat cu 6-2, 7-5, după o oră şi 31 de minute de joc. Pentru calificarea în turul secund, timişoreanca de 23 de ani va primi 35 de puncte WTA şi 29.890 de dolari australieni. Tenismenii noştri mai au o şansă doar la dublu, unde Gallovits va juca alături de Raluca Olaru, în timp ce la masculin Andrei Pavel va face pereche cu suedezul Thomas Johansson.

 

INCIDENTE. Poliţia a fost nevoită să facă uz de gaze lacrimogene pentru a-i potoli pe spectatorii care au urmărit meciul dintre Konstantinos Economidis (Grecia) şi Fernando Gonzalez (Chile). Incidentul a fost provocat de trei fani ai jucătorului grec, care au strigat obscenităţi şi au lovit un poliţist, moment în care au fost folosite gaze lacrimogene. Zece spectatori care nu aveau legătură cu evenimentele au primit îngrijiri medicale.

×
Subiecte în articol: sport