x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Galop de mai

Galop de mai

10 Mai 2004   •   00:00

In fata unui stadion arhiplin, Steaua a incheiat fara emotii o partida pe care o incepuse ezitant. Doar interventiile lui Hamutovski au tinut tabela de marcaj imaculata.

LUCIAN DOBRATER - Bistrita

Ros-albastrii au debutat paralizati, iar Negrean si Giuchici treceau ca vantul pe langa Rachita si Nesu. Din fericire pentru Steaua, intre buturi s-a aflat un Hamutovski in zi de gratie, care a salvat in doua-trei situatii-limita.

GOLURI. A fost nevoie de o faza fixa, finalizata de Paraschiv, dupa un corner, dar si de o gafa monumentala a stoperului bistritean Costin, care a luftat, pentru ca echipa lui Piturca sa se desprinda. Dupa cele doua momente, jocul a trenat, iar senzatia de plictiseala a devenit obsedanta.

SE JOACA. In partea a doua, Steaua s-a multumit sa paseze inofensiv la mijlocul terenului, iar gazdele au sfarsit prin a renunta la presingul din prima repriza. A contat la calmarea spiritelor si revenirea lui Dorinel Munteanu, intrat in repriza secunda. "Steaua nu e campioana dupa acest meci. Ne bucuram pentru cele 3 puncte obtinute, fiindca am dovedit ca tinem pasul cu Dinamo", a declarat "secundul" Stelei, Stefan Iovan. "Steaua a castigat meritat fiindca e echipa cu cea mai buna posesie a mingii din campionat. Am pus probleme Stelei, dar am avut ocazii din care oameni ca Neaga ar fi inscris trei goluri, nu unul. Finalul de campionat va fi greu pentru Gloria, dar nu numai din cauza acestui meci", a apreciat si Remus Vlad.

Gazdele au dublat pretul biletelor

Vicepresedintele Gloriei, Ioan Horoba, a decis dublarea pretului biletelor pentru meciul de ieri, de la 50.000, la 100.000 de lei. Oficialul gruparii bistritene a afirmat ca decizia a fost luata deoarece partida Gloria - Steaua este un eveniment important, mai ales ca echipa bistriteana incearca sa se salveze de la retrogradare, in timp ce Steaua urmareste castigarea titlului. Cu toate acestea, stelistii au fost incurajati de peste 400 de suporteri. In tribune si-a facut aparitia si patronul Gigi Becali, sosit chiar in ziua meciului la Bistrita.

×
Subiecte în articol: sport