x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gavrilescu: Oltchim a jucat astăzi departe de valoarea sa obişnuită

Gavrilescu: Oltchim a jucat astăzi departe de valoarea sa obişnuită

08 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că echipa din Râmnicu Vâlcea a jucat departe de valoarea sa obişnuită în prima manşă a finalei Ligii Campionilor, pierdută în faţa danezelor de la Viborg HK.

"Din păcate Oltchim a jucat astăzi un meci departe de valoarea sa obişnuită. Am prins o zi slabă, în care n-am putut anihila cea mai bună jucătoare a Europei, aduică pe Bojana Popovici. Acesta a fost tot secretul meciului din Danemarca. Viborg are o linie de nouă metri de invidiat, iar noi nu am ştiut să ne folosim atuurile, adică jocul cu pivotul şi cu extremele. În aceste condiţii, nu ne puteam aştepta la o reuşită compensatorie a liniei noastre de nouă metri, care a dat puţine goluri. Despre retur ce se mai poate spune? Noi vom încerca, nu ne pierdem speranţa, dar cred că într-o finală de Liga Campionilor diferenţa de şapte goluri e mare", a spus Gavrilescu.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă, sâmbătă, la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor.

Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45.

×
Subiecte în articol: sport