x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gaz Metan – Vaslui 0-0 Lăcătuş: "Bun şi egalul"

Gaz Metan – Vaslui 0-0 Lăcătuş: "Bun şi egalul"

de Marius Mihalcea    |    22 Feb 2010   •   00:00

Chiar dacă echipa sa nu a profitat de paşii greşiţi făcuţi cu o zi înainte de Steaua, Rapid şi de FC Timişoara, Marius Lăcătuş s-a declarat mulţumit de rezultat.  

Formaţiile care se bat la titlu bat pasul pe loc. Astfel, după Steaua, Rapid şi FC Timişoara, ieri a venit rândul Vasluiului să se împotmolească, pe un teren desfundat, "galben-verzii" lui Lăcătuş nereuşind să obţină decât o remiză albă în fieful celor de la Gaz Metan.

"A fost un joc echilibrat, bazat mai mult pe forţă şi disciplină tactică decât pe spactacol fotbalistic. Nu pot să spun că starea proastă a gazonului a reprezentat un impediment, fiindcă ambele echipe au jucat în aceste condiţii. Prin prisma rezultatelor neaşteptate înregistrate sâmbătă ne putem declara mulţumiţi, chiar dacă se putea şi mai bine. Campionatul se câştigă punct cu punct, nu doar cu victorii. Trebuie să muncim meci de meci pentru a ajunge în vârf", a declarat Lăcătuş.

De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor, Cristi Pustai, a spus: "Am întâlnit o echipă bună, iar rezultatul este echitabil. Nu cred că în acest campionat se mai poate vorbi despre echipe mici şi echipe mari, lucru demonstrat deja în acest start de retur. Sunt de părere că unitatea şi coeziunea şi grup sunt mai importante decât o echipă de vedete".

×
Subiecte în articol: sport