x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Generatia de aur s-a intors in Romania

Generatia de aur s-a intors in Romania

05 Feb 2004   •   00:00

Site-ul oficial al UEFA a prezentat ieri un material, intitulat "Baietii de aur, inapoi in Romania", dedicat jucatorilor din "Generatia de aur" a fotbalului roma nesc care s-au intors in tara.

DIVIZIA A. "Ultimii ani n-au fost prea fericiti pentru suporterii romani. Cu o competit ie interna macinata de scandaluri si de problemele financiare, zilele bune au ramas undeva in urma. Nici o grupare din Romania nu a mai ajuns in Liga Campionilor, dupa ce Steaua patrunsese in grupele acestei competitii de trei ori consecutiv. Jucatorii romani care au evoluat la CM din 1990, 1994 si 1998, precum si la Euro 1996 s-au intors in Divizia A in diferite roluri", noteaza site-ul forului european.

VEDETE. Site-ul UEFA ii prezinta pe Hagi, Dorinel Munteanu, Lupescu, Dan Petrescu si Gica Popescu. "Dan Petrescu este un tanar antrenor de succes, Gheorghe Popescu este unul dintre cei mai buni impresari din Romania. Dupa esecul de la echipa nationala, Hagi asteapta oferte de la cluburi care vor performante. Dorinel Munteanu aduce experienta vitala pentru Steaua", scrie sursa citata.

CONCLUZIE. "Fotbalul romanesc are de castigat de pe urma reintoarcerii fiilor sai preferati. Baietii de aur de la Cupa Mondiala din SUA vor lasa o noua mostenire de nepretuit", mai noteaza UEFA. (Cosmin Smochina)

×
Subiecte în articol: sport