x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gheorghe Stefan si-l doreste pe Romeo Pascu

Gheorghe Stefan si-l doreste pe Romeo Pascu

07 Feb 2004   •   00:00

Pauza dintre tur si retur nu a produs mari schimbari la formatia de sub Pietricica.

Antrenorul Viorel Hizo s-a dispensat de serviciile lui Costel Ilie si Botez, plecati la FC Vaslui, si de Goian, transferat la rivala FCM Bacau, fara sa se "completeze " cu vreun jucator cu renume.

CAUTARE. Marea lovitura a Ceahlaului ar putea fi data insa de presedintele Gheorghe Stefan si ar putea veni in plan administrativ. Aflat in cursa pentru postul de primar la Piatra-Neamt, "Pinalti", candidatul PNL, isi cauta de mai multa vreme un inlocuitor care sa-i ia locul in fruntea clubului in cazul in care va reusi sa obtina conducerea orasului de sub Pietricica.

ALTERNATIVA. Prima oara, Stefan s-a oprit asupra fostului arbitru international Gheorghe Constantin "Suceava", in prezent membru al Comisiei Centrale de Arbitri.
Cei doi au fost foarte aproape de a bate palma, dar intre timp pe tabla de sah a mai aparut un pion. Intrat in dizgratiile patronului lui FC Brasov, Ioan Neculaie, Romeo Pascu a primit din partea lui "Pinalti" oferta de a-i lua locul in fruntea Ceahlaului in cazul in care la vara Piatra-Neamt va intra pe mana lui Stefan, Ronel fiind foarte tentat de aceasta propunere.

Urat de toata lumea
La Brasov, Romeo Pascu nu mai este privit cu ochi buni de nimeni. Presedintele Ioan Neculaie nu mai are incredere in el dupa ce echipa a ajuns la retrogradare dupa ce in urma cu 3 ani juca in Cupa UEFA, contra lui Internazionale Milano, formatie care il avea in componenta pe Ronaldo. Nici jucatorii nu ii sunt prea apropiati celui poreclit "Breakdance ". Un semn ca zilele lui Pascu la Brasov sunt numarate este dat si de absenta sa din delegatia echipei care participa la turneul din Antalya.

×
Subiecte în articol: sport