x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gică Popescu nu se bagă în războiul Becali - Dragomir: "Nu mă interesează şefia LPF"

Gică Popescu nu se bagă în războiul Becali - Dragomir: "Nu mă interesează şefia LPF"

12 Apr 2010   •   00:00

Fostul internaţional Gică Popescu a declarat, luni, că nu este interesat de o venire la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce patronul Stelei, Gigi Becali, îl propusese ca înlocuitor al lui Dumitru Dragomir.

"M-am săturat de atâtea opoziţii şi scenarii, încât nici nu mai vreau să le comentez, din respect pentru această funcţie. Nu am vorbit cu nimeni despre această funcţie. Acum, dacă mă întrebaţi, spun nu!", a declarat "Baciul" la GSP TV.
 
"Mă deranjează că se tot vorbeşte de tot felul de chestiuni cu care eu nu am nici o legătură. Pentru mine e mai important că un copil de la şcoala mea de fotbal, un portar, a plecat la Manchester United, care l-a cerut în probe pentru două săptămâni", a mai spus Gică Popescu.

"Cred că patru cluburi îl mai susţin pe Dragomir. E 14-4 scorul. Gică Popescu nu o să confirme că vine la Ligă până nu pleacă Dragomir. Eu cred sută la sută că va accepta Gică Popescu. N-am vorbit cu el, dar ştiu sigur. Popescu dacă va veni, într-un an, va schimba faţa fotbalului românesc pe plan intern şi internaţional", declarase Gigi Becali, luni, într-o conferinţă de presă.

×
Subiecte în articol: redactie