x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali: "E bine, am cîştigat un punct"

Gigi Becali: "E bine, am cîştigat un punct"

27 Sep 2008   •   00:00

E bine, am cîştigat un punct. CFR este o echipă foarte puternică şi nu cred că Rapid sau Dinamo au puterea să cîştige aici. Clujenii nu au de ce să fie mulţumiţi



"E bine, am cîştigat un punct. CFR este o echipă foarte puternică şi nu cred că Rapid sau Dinamo au puterea să cîştige aici. Clujenii nu au de ce să fie mulţumiţi. Rămîn la 5 puncte în spatele nostru. Ei au dominat, au fost echipa mai bună, dar noi am reuşit să scoatem un egal. Şi Steaua a ratat cîteva ocazii, dar nu pot să spun că nu-mi convine cum s-a terminat!

Ei au dominat jocul si i-am prins pe contraatac, de aceea noi am avut mai multe ocazii de a inscrie.

Semedo a avut dezvantajul faptului ca fostii sai coechipieri il cunosc foarte bine, poate ca l-au si coplesit emortiiile fiindca juca impotriva colegilor lui.

Nu poti sa spui ca asta a fost un meci de antrenament ci unul de mare angajament, mai important decat cel cu Fiorentina de marti, Steaua - CFR a devenit un adevarat derby.

Un arbitraj bun n-am ce sa comentez. A fost calcat Arturo, dar nu-s adeptul cartonaselor rosii, care ar dezvantaja una dintre echipele combatante."


Lăcătuş: "Unii jucători puteau mai mult"
"Puteam chiar să câştigăm astăzi, dar este bine pentru moralul nostru totuşi acest rezultat. Sper ca de acum încolo să creştem din ce în ce mai mult. Este bun şi un rezultat de egalitate, astfel că putem pregăti în linişte meciul de marţi din Liga Campionilor. Nu putem risca prea mult în anumite jocuri pentru că ne aşteaptă o serie foarte grea de partide, de aceea n-am vrut sa forţez jucători care nu sunt 100% valizi din punct de vedere fizic" a spus Lăcătuş.

"Astăzi nu i-a ieşit jocul excelent, dar sunt sigur că vom vedea un cu totul alt Semedo în viitor. Eu nu vreau să vorbesc despre jucători în mod individual, ci despre grup. Unii puteau mai mult, iar dacă toţi evoluau la valoarea reală puteam spera la victorie"

Semedo: "Astăzi am cîştigat un punct"

"M-am simţit ciudat pe teren, însă regret că nu am plecat victorios. Mi-am dorit mult să le dau gol foştilor mei colegi, dar nu am reuşit. Am câştigat un punct, iar un egal la CFR Cluj este un rezultat bun. Am vorbit cu Tony, Cadu şi Dubarbier înainte de meci, normal că am rămas în relaţii bune cu foştii mei colegi. Pentru noi contează acum doar partida cu Fiorentina din Liga Campionilor" a spus Semedo pentru RTV.


Sorin Ghionea: "Am întâlnit o echipă arţăgoasă, iar jocul a fost tacticizat"

"Cred ca am castigat un punct, dupa un meci destul de greu. Am intalnit o echipa buna, artagoasa, care si-a dorit la fel de mult victoria. Avem un avans in fata echipei CFR si e important. Eu cred ca a fost un meci bun, placut ochiului, cu faze de gol, dar tacticizat. Am jucat bine tactic, insa a fost un meci frumos. Din punctul meu de vedere, scorul este corect", a spus Ghionea la GSPTV.
"Suntem multumiti ca am plecat cu un punct, nu a fost sa fie sa plecam cu toate trei, desi am condus. Campionatul este echilibrat. Nu mai sunt echipe foarte mari si echipe mici. Lupta la titlu depinde si de adversari, dar si de noi, pentru ca trebuie sa fim concentrati".

×
Subiecte în articol: sport punct