x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali explica

Gigi Becali explica

29 Mar 2005   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a explicat ieri motivul pentru care s-a certat cu antrenorul Walter Zenga dupa insuccesul inregistrat in fata celor de la Villarreal.



  • de SORIN ANGHEL

  • "M-am luat de Zenga fiindca el s-a nimerit sa fie in fata mea atunci cand mi-au venit nervii. Asa sunt eu, sufar cand echipa pierde si ma exteriorizez prea mult", a declarat Becali.

    PRECIZARE. Finantatorul gruparii din Ghencea crede insa ca nu a gresit atunci cand a cerut titularizarea lui Florentin Dumitru, dar a anuntat ca jucatorul va fi amendat cu 5.000 de dolari, pentru ca a refuzat sa intre pe teren cu Villarreal. "Eu stiu ca la Dinamo, daca Borcea cere sa intre 5-6 jucatori, Andone ii baga fara sa comenteze", a mentionat stelistul. Gigi Becali a mai precizat ca nu i-a facut nici un cadou rapidistului George Copos, asa cum a facut presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea. "Eu nu fac glume cu cateii. Ursul nu poate sa faca glume decat cu ursii."

    OPTIMIST. Desi Romania si-a redus sansele de calificare la CM 2006, Becali este de parere ca jucatorii din actuala generatie nu sunt inca terminati. "Ne lipseste foarte mult un jucator genial asa cum era Gheorghe Hagi. La meciul cu Olanda a contat foarte mult si absenta lui Adrian Mutu", a declarat oficialul stelist.

    ×
    Subiecte în articol: sport