x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali, furios, vrea răsturnarea clasamentului

Gigi Becali, furios, vrea răsturnarea clasamentului

de Adi Munteanu    |    14 Aug 2020   •   08:31
Gigi Becali, furios, vrea răsturnarea clasamentului
Sursa foto: Hepta

Patronul FCSB-ului a făcut spectacol la sediul Ligii Profesioniste și a amenințat cu tribunalul dacă echipa sa va rămâne pe locul 5 în clasamentul play-off-ului, invocând un alt calcul al punctelor. Analiza lui Becali i-ar duce echipa pe locul 3 și, astfel, ar trebui să mai primească aproximativ 350.000 de euro din drepturile TV.


Becali s-a dezlănțuit la adresa LPF și FRF pentru că este „văduvit” de o sumă importantă de bani în urma opririi campionatului fără să se mai dispute și ultimele meciuri. În această speță el îl acuză pe Răzvan Burleanu. „Sunt și eu în oală și nu accept să fiu luat de prost. Se încearcă batjocorirea noastră. Nu s-au mai dat șapte meciuri. Să plătească federația, că ea a înghețat campionatul!”, a declarat el. În ceea ce privește conflictul cu LPF, ghimpele sunt banii din drepturile de televizare pentru sezonul viitor. „Vreau să văd contractul dintre Gino și ăștia care au drepturile. Cum adică să-mi dea banii cum vor ei, eșalonat. Ce clauze există în contract de se permite așa ceva? Banii trebuie să vină la cluburi așa cum au venit și până acum. Înainte, să știm și noi cu ce buget începem campionatul”, a mai spus el.

I-am spus lui Rotaru (patronul CSU Craiova - n.n.) că dacă răspundea la telefon acum trei săptămâni, putea să fie campion. Aşa am răspuns cu aceeaşi monedă de la Viitorul şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Dar acum ne-am împăcat, ne-am înțeles.
Gigi Becali, patron FCSB
 

×