x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Giuleştiul gâfâie greu

Giuleştiul gâfâie greu

de Marius Mihalcea    |    25 Feb 2008   •   00:00
Giuleştiul gâfâie greu


După înfrângerea suferită în faţa lanternei roşii a campionatului, giuleştenii au rămas la opt puncte în spatele CFR-ului şi au şanse infime la titlu.

RAPID – “U” CLUJ 1-2 - Şumudică i-ar fi rupt gâtul lui Rednic


După înfrângerea suferită în faţa lanternei roşii a campionatului, giuleştenii au rămas la opt puncte în spatele CFR-ului şi au şanse infime la titlu.

 

Stări de spirit diferite în sânul grupării de lângă Podul Grant la finalul meciului de coşmar cu “U” Cluj de sâmbătă seară. Directorul general Constantin Zotta a pus eşecul pe seama arbitrajului, directorul tehnic Nae Manea l-a încriminat pe Emil Dică, jucătorii cred că titlul este pierdut, iar Rednic, din contră, că se mai joacă.

 

VORBE. “Am avut un gol valabil şi nu ne-a fost dat”, a clamat Zotta. “Când am văzut că execută Dică penalty-ul, am fost sigur că ratează. Lui Dică nu i-a ieşit nimic în acest meci, a fost total pe dinafară”, a spus Manea. Portarul Dani Coman este de părere că în urma acestui eşec Rapidul nu mai are nici o şansă la câştigarea campionatului: “Nu mai are nici un rost să ne mai gândim la titlu”. Antrenorul Mircea Rednic, care a fost din nou contestat de fani, dar se bucură în continuare de susţinerea finanţatorului George Copos, nu dezarmează: “După acest meci, pe unii dintre jucătorii mei o să-i coste postul în echipă. Ne gândim însă mai departe la titlu”. În acest timp, fostul jucător al “vişiniilor”, Marius Şumudică, a lansat un atac dur la adresa “Puriului”. “Lui Rednic ar fi trebuit să i se rupă gâtul atunci când, fiind antrenor la Dinamo, a spus că face pipi pe Rapid”, a declarat “Şumi” într-o intervenţie telefonică avută la Sport Total FM.

 

 

Suporterii nu-l mai vor pe Maftei

Câţiva fani ai grupării feroviare l-au contestat violent după meci pe Vasile Maftei şi i-au cerut finanţatorului George Copos să se debaraseze grabnic de serviciile căpitanului echipei. “Dă-l afară pe Maftei, pentru că e varză şi o să pierdem tot cu el!”, şi-au exprimat fanii nemulţumirea. “Vasile a prins o zi mai slabă, dar nu e el de vină că am pierdut şi nu va pleca”, i-a luat apărarea jucătorul Mircea Rednic. Pe Maftei nu l-a prins finalul meciului pe teren, el fiind înlocuit în minutul 78 cu sârbul Ranko Despotovici.

 

×
Subiecte în articol: sport