x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GLORIA - FC NATIONAL 0-2 / De talie mica

GLORIA - FC NATIONAL 0-2 / De talie mica

29 Aug 2005   •   00:00

Adus la Gloria cu surle si cu trambite, fostul international Ioan Ovidiu Sabau pare sa fie deocamdata un succes doar pentru departamentul de imagine al clubului condus de Jean Padureanu.

DIFERENTA. La nivelul echipei, Gloria este departe de formatia care, in urma cu cativa ani, taia cartile in prima divizie. Sambata, FC National a dominat autoritar, elevii italianului Roberto Landi deschizand scorul in minutul 32, dupa o cursa solitara a lui Ionut Savu. Rezultatul final a fost stabilit in cea de-a doua repriza, cand Abiodun a obtinut si a transformat un penalty. "Nu facem fata din punct de vedere fizic, ba chiar as putea spune ca a existat o mare diferenta de gabarit. Este vina mea ca nu am selectionat jucatori de talie inalta", a declarat dupa meci Sabau. Tehnicianul lui FC National, Roberto Landi, s-a aratat incantat de rezultat: "Indiferent ca jucam cu Gloria sau cu Steaua, noi trebuie sa tratam la fel aceste meciuri". FC National reuseste din nou un inceput bun de campionat, dar Landi ramane cu picioarele pe pamant: "Echipa nu este inca omogena, era si greu sa fie cu toate aceste miscari, e pe un drum bun, dar mai avem mult de lucrat pentru consistenta in joc".

REGRETAT
Pe masura ce timpul trecea in favoarea bucurestenilor, cei aproximativ 1.000 de spectatori bistriteni au devenit din ce in ce mai nemultumiti de prestatia Gloriei. Dupa ce portarul Paglisan a avut cateva ezitari, suporterii au scandat "sa vina Burebista", aluzie la fostul goalkeeper Costel Campeanu. In varsta de 40 de ani, acesta ar fi dorit sa mai joace un an, dar a fost nevoit sa se retraga din cauza ca Sabau nu l-a vrut in lot.

×
Subiecte în articol: sport