x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GLORIA - FCM BACAU 2-1 / Veteranul salvator

GLORIA - FCM BACAU 2-1 / Veteranul salvator

24 Oct 2005   •   00:00
GLORIA  -  FCM BACAU 2-1 / Veteranul salvator

Deja apasata de un ingrijorator "-6" in clasamentul adevarului si de sechestrul ANAF, Gloria Bistrita a fost la cateva secunde de a pierde alte doua puncte pe teren propriu, chiar in fata unei potentiale contracandidate la evitarea retrogradarii.

ECHILIBRU. Dupa ce a deschis scorul cu un sut de la 40 de metri, tanarul Muresan s-a transformat pe finalul primei reprize in erou negativ pentru ardeleni, permitandu-i bacauanului Geaman sa egaleze. Pana la incheierea celor 90 de minute regulamentare, Bacaul a controlat jocul si se parea ca nimeni nu o va impiedica sa plece cu un punct de la Bistrita.

EROU. Exilat pe banca de rezerve, "batranul" Daniel Iftodi (foto) a fost omul care a salvat trupa lui Jean Padureanu de la o remiza echivalenta cu intrarea in randul principalelor favorite la retrogradare. Intrat pe teren, in minutul 55, micutul mijlocas al Gloriei a marcat golul victoriei in cel de-al treilea minut al prelungirilor, cu un sut plasat de la marginea careului de 16 metri. "Ma bucur ca am ajutat echipa sa scape dintr-o situatie dificila. Cred ca Gloria nu are echipa de retrogradare si sper sa nu avem probleme", a declarat Iftodi dupa meci.

×
Subiecte în articol: sport