x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GLORIA - STEAUA / Cu atacul in carje

GLORIA - STEAUA / Cu atacul in carje

05 Apr 2005   •   00:00

Steaua se prezinta astazi, la Bistrita, intr-un moment foarte dificil. Desi au doar varianta victoriei, pentru a reveni pe primul loc, stelistii se confrunta cu o acuta criza a compartimentului ofensiv.



  • de MIHAI IGIROSANU

  • SOLUTIE. Paraschiv (la minge) va incerca sa-si aduca contributia ofensiva pentru Steaua, chiar daca va fi pazit de Coroian
    Partida Gloria - Steaua, restanta din prima etapa a returului, va avea loc astazi, incepand cu ora 16:30, si va putea fi urmarita in direct pe National TV. In vederea confruntarii cu echipa lui Jean Padureanu, ros-albastrii s-au pregatit luni pe Stadionul "Ion Moina" din Cluj. Antrenamentul a fost urmarit de coechipierii Universitatii Cluj si de circa 50 de suporteri. In pofida faptului ca astazi, la Bistrita, ii vor lipsi Andrei Cristea (suspendat) si Daniel Oprita (accidentat), antrenorul Stelei, Walter Zenga, nu pare nelinistit: "Avem un lot numeros. Daca nu joaca Oprita si Cristea, va juca altcineva", a declarat italianul. In schimb, jucatorii resimt deja oboseala. Ei aveau luni rezervata o sala de bowling, dar au preferat sa ramana in camerele de hotel. Dorinel Munteanu a explicat ca stelistii nu-si permit sa se relaxeze la Cluj, unde se afla doar pentru a pregati meciul cu Gloria. Stelistii au ajuns ieri dupa-amiaza la Bistrita.

    SOLUTII. Pentru meciul de azi, Zenga are doar doi atacanti valizi, Laurentiu Dinita si tanarul de doar 18 ani Alin Litu, care provine de la centrul de copii si juniori. Dinita si Litu au mai facut cuplu in ultimele meciuri de pregatire ale ros-albastrilor, inclusiv in amicalul de la Braila. Zenga ar mai avea ca varianta urcarea langa Dinita a mijlocasului Nicolae Dica.

    BRIGADA OMOGENA
    Ion Craciunescu nu s-a gandit la faptul ca arbitrul desemnat sa conduca partida Gloria - Steaua, Cristi Balaj, este din Baia Mare, oras de provenienta al "vicelui" bistritean, Heinrich Schorsch. "L-am ales pe Balaj fiindca e cel mai in forma arbitru al momentului, iar ceilalti «centrali» valorosi sunt din Bucuresti, deci nu pot conduce Steaua", a spus valceanul. Acesta a explicat si motivul pentru care asistentul Zoltan Szekely, tot din Baia Mare, va face echipa cu Balaj. "Cei doi arbitreaza de mult timp impreuna, si dorinta noastra este de a forma brigazi omogene. Si el este arbitru FIFA si nu cred ca vor fi probleme."

    BILETE PENTRU DUMINICA
    De maine dimineata, la ghiseele Stadionului "Steaua" vor fi puse in vanzare biletele pentru derby-ul Steaua - Dinamo, programat duminica seara, de la ora 20:15, in Ghencea. Preturile tichetelor sunt urmatoarele: 50.000 de lei - peluze; 100.000 de lei - tribuna a II-a; 150.000 de lei - tribuna I, 300.000 de lei - tribuna "0" si 1.000.000 de lei - fotolii. Conform regulamentului, suporterii dinamovisti vor primi 2.200 de bilete, adica 10% din capacitatea arenei. Initial, in urma unui protocol, fanii "cainilor" trebuiau sa beneficieze de 3.200 de tichete, insa, din cauza unui conflict iscat anul trecut, ros-albastrii au redus numarul.
    ×
    Subiecte în articol: sport steaua