x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Glumeţul Mureşan

Glumeţul Mureşan

de Marius Mihalcea    |    07 Ian 2008   •   00:00
Glumeţul Mureşan

După ce preşedintele grupării din Gruia a spus sămbătă că transferul portarului Lars Hirschfeld nu mai este de actualitate, canadianul a semnat ieri un contract pe trei ani şi jumătate.

CFR CLUJ - Campanie de achiziţii reuşită


După ce preşedintele grupării din Gruia a spus sămbătă că transferul portarului Lars Hirschfeld nu mai este de actualitate, canadianul a semnat ieri un contract pe trei ani şi jumătate.

Â

Goalkeeper-ul lui Rosenborg Trondheim, canadianul Lars Hirschfeld, este, incepănd de ieri, jucătorul CFR-ului. "Pănă la urmă, Lars a semnat. Am glumit cănd am spus că nu va mai veni. E un jucător foarte bun, de care aveam nevoie. Ne-am intărit deja apărarea şi nu vom mai avea probleme in căştigarea campionatului", a confirmat tranzacţia preşedintele Iuliu Mureşan.

Â

TRATATIVE. Impresarul jucătorului nord-american, Daniel Stanciu, a dezvăluit datele inţelegerii: "Cele două părţi s-au inţeles, iar salariul lui Lars va fi de 280.000 de euro, aşa cum s-a scris. Eu zic că e un salariu normal pentru un fotbalist de Liga Campionilor, iar Lars merită toţi banii". Hirschfeld, care va fi prezentat oficial azi, in cadrul unei conferinţe de presă, de la ora 12:00, este a patra achiziţie a clujenilor din acest intersezon, după cele ale jucătorilor argentinieni Diego Ruiz şi Sebastian Dubarbier şi cea a suedezului Mikael Dorsin, fost coechipier cu portarul canadian la Rosenborg. "Acum sunt sută la sută convins că CFR Cluj va căştiga titlul de campioană, indiferent ce vor face contracandidatele noastre", a spus Mureşan. Acesta işi face insă griji in ceea ce priveşte participarea in Liga Campionilor. "Am emoţii mari pentru Liga Campionilor. Vom mai aduce jucători in vară, iar obiectivul nostru, pentru inceput, va fi să nu ne facem de răs. Cred că, dacă vom ajunge in Liga Campionilor, vom deveni mai atractivi pentru fotbaliştii din străinătate", a spus Mureşan.

Â

marius.mihalcea@jurnalul.ro

Â

Işi ajută concitadinii

Oficialii CFR-ului nu exclud varianta de a imprumuta la Universitatea Cluj căţiva dintre jucătorii care nu vor face parte din planurile antrenorului Ioan Andone pentru cea de-a doua parte a sezonului. "Eu cred că ar fi in interesul tuturor dacă se va realiza această colaborare cu CFR, iar jucătorii vor avea, de asemenea, numai de căştigat", a declarat managerul Universităţii, Alin Tişe. Jucătorii care ar putea lăsa clubul din Gruia pentru cel care evoluează pe "Ion Moina" sunt: R. Mărginean, Oct. Chihaia şi Miclăuş.

×
Subiecte în articol: sport