x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Golan a rămas fără recompensă

Golan a rămas fără recompensă

20 Noi 2007   •   00:00
Golan a rămas fără recompensă
Sursa foto: JACK GUEZ/

Noul erou al fotbalului israelian, Omer Golan (foto stănga), autor al golului victoriei cu 2-1 obţinută de naţionala ţării sale in partida cu Rusia, in grupa E a preliminariilor Campionatului European, nu se va putea bucura de darul promis de miliardarul britanic Fred Done.

Noul erou al fotbalului israelian, Omer Golan (foto stănga), autor al golului victoriei cu 2-1 obţinută de naţionala ţării sale in partida cu Rusia, in grupa E a preliminariilor Campionatului European, nu se va putea bucura de darul promis de miliardarul britanic Fred Done. Acesta anunţase că va oferi un automobil Mercedes jucătorului care va marca golul victoriei Israelului, rezultat prin care Anglia a revenit in cursa calificării la turneul final, insă federaţia de la Tel Aviv i-a interzis fotbalistului să accepte cadoul, deoarece regulamentele nu permit stimulentele financiare sau de alt fel pentru victorii. Consilierul juridic al forului israelian a anunţat că, dacă Fred Done va transfera totuşi o sumă echivalentă cu valoarea maşinii, banii vor fi folosiţi in scopuri caritabile.

RESEMNARE. "Este puţin ruşinos, dar voi respecta regulamentul. In ceea ce mă priveşte, cel mai important este că am inscris golul victoriei", a spus fotbalistul, care anunţase, in glumă, că il va lua ca şofer pe Elyaniy Barda, autorul primului gol. Miercuri, in ultima etapă din grupa E, Anglia are nevoie de un rezultat de egalitate acasă, cu Croaţia, pentru a merge la Euro 2008.

×
Subiecte în articol: sport