x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Greu de convins

Greu de convins

de Marius Mihalcea    |    01 Apr 2010   •   00:00
Greu de convins
Sursa foto: Raed Krishan/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Liber de contract după ce s-a despărţit de ŢSKA Sofia, Ioan Andone nu se grăbeşte să semneze cu giuleştenii. După mai multe runde de discuţii, tehnicianul în vârstă de 50 de ani nu ajunsese până ieri după-amiază la un acord cu George Copos.



La mai puţin de 24 de ore după ce şi-a încheiat socotelile cu ŢSKA Sofia, Ioan Andone, însoţit de impresarul Victor Becali, a descins la biroul lui George Copos de la Hotelul Crowne Plaza. Cei doi au ajuns la stabilimentul deţinut de principalul acţionar al Rapidului în cursul dimineţii de ieri şi au zăbovit mai bine de patru ore. Fără nici un rezultat însă, Andone părăsind locaţia la fel cum a venit, adică fără angajament.

"Nu a semnat încă nimic, însă negocierile nu sunt încheiate şi sunt şanse mari ca Andone să preia Rapidul", ne-a declarat un apropiat al grupării de lângă Podul Grant, sub protecţia anonimatului. Team managerul Rapidului, Renzo Rossi, nu ştia nici el nimic despre faptul că Andone şi-ar fi dat acordul să-i pregătească pe Herea şi compania. Contactat ieri la prânz de GSP TV şi chestionat pe marginea acestui subiect, italianul a spus:

"Ştiam de discuţiile cu Andone, nu că a semnat, acum trebuie să punem la punct detaliile legate de staff şi de celelalte lucruri pe care şi le va dori dumnealui să fie rezolvate. E bine şi pentru jucători, îşi vor pune ordine în gânduri şi mă aştept să reacţioneze pozitiv".

PANAIT, INTERIMAR
Cum finalizarea negocierilor cu Andone întârzie, sâmbătă, la meciul din deplasare cu Internaţional Curtea de Argeş, Rapidul va fi condus mai mult ca sigur de pe bancă de secundul Ciprian Panait. Acesta îl suplineşte pe Nicolae Manea, care a renunţat la postul de antrenor principal după înfrângerea cu Universitatea Craiova (0-1).


Cazul "Varga-Bălan"
Comisia pentru soluţionarea litigiilor din cadrul LPF a decis marţi că Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc pentru Rapid în meciul cu FC Timişoara, contând pentru etapa a 20-a a Ligii 1 şi terminat cu victoria giuleştenilor, scor 1-0.

"Comisia a stabilit că jucătorii Varga şi Bălan nu aveau drept de joc la partida cu FC Timişoara şi, probabil, Comisia de disciplină va da meci pierdut Rapidului cu 3-0, iar giuleştenii vor face recurs", a declarat un membru al comisiei. "Doar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne se va lămuri această problemă!", crede preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir.

×
Subiecte în articol: sport