x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport GRUPA B:Italia a calificat Franţa

GRUPA B:Italia a calificat Franţa

de Jurnalul National    |    19 Noi 2007   •   00:00
GRUPA B:Italia a calificat Franţa
Sursa foto: ALBERTO PIZZOLI/

Lider al grupei in mare parte din campania de calificare, Scoţia a ratat prezenţa la CE după ce a fost invinsă, scor 1-2, pe teren propriu de Italia.

Lider al grupei in mare parte din campania de calificare, Scoţia a ratat prezenţa la CE după ce a fost invinsă, scor 1-2, pe teren propriu de Italia. Deoarece stăteau in ultima etapă, in care Italia intălnea pe Faroe, iar Franţa pe Ucraina, scoţienii aveau nevoie de o victorie in faţa campioanei mondiale pentru a merge la turneul final din Austria şi Elveţia. Gazdele au primit insă o grea lovitură incă din minutul 2, cănd Luca Toni a deschis scorul. Scoţienii au revenit in joc in minutul 65, cănd Ferguson a egalat. La acest scor, echipa lui Alexander Mcleish mai păstra şanse de calficare, avănd nevoie ca Franţa să piardă in ultima etapă in Ucraina. Campioana mondială a spulberat insă orice speranţe ale scoţienilor in primul minut de prelungiri, cănd Panucci a punctat pentru victoria cu 2-1 a echipei sale. In urma acestui rezultat, Italia şi Franţa şi-au asigurat calificarea la CE-2008.

DOLIU. Componenţii reprezentativei Italiei au purtat la meciul de sămbătă banderole negre, ca omagiu pentru suporterul ucis săptămăna trecută de un poliţist. Inaintea partidei, portarul Gianluigi Buffon a declarat că echipa Italiei va dedica o eventuală victorie familiei lui Gabriele Sandri. La 11 noiembrie, fanul lui Lazio a decedat după ce a fost impuşcat accidental de un poliţist.

×
Subiecte în articol: sport