x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Grupa G - Joaca Bölöni si Lucescu sr.

Grupa G - Joaca Bölöni si Lucescu sr.

20 Oct 2005   •   00:00

Rapid isi priveste de la distanta adversarele din grupa G. In prima etapa, giulestenii stau, dar sunt cu ochii pe cele doua meciuri de azi: Rennes - Stuttgart si Sahtior Donetk - PAOK Salonic.

REVANSA. Ladislau Bölöni se va afla din nou fata in fata cu un antrenor legendar, Giovanni Trapattoni. Cei doi au mai fost adversari in preliminariile CM 2002, pe cand pregateau selectionatele tarilor lor. Atunci a invins italianul, dar acum romanul isi poate lua revansa. La debutul in grupe, antrenorul lui Rennes are probleme de lot. Bölöni nu poate conta la meciul cu germanii pe trei jucatori: portarul Andreas Isaksson, mijlocasul Kim Kallstrom si fundasul marocan Abdeslam Ouaddou, toti accidentati. Partida va fi transmisa de TV Sport, de la ora 19:15.

OPTIMIST. Sahtior joaca acasa cu PAOK Salonic. Mircea Lucescu nu se gandeste decat la victorie. "In grupa sunt echipe cam de acelasi nivel. PAOK vine la Donetk dupa un succes foarte important in campionat cu Olympiakos. Rezultatul nu depinde de cum joaca ei, ci de cum o s-o facem noi". Meciul va fi transmis de Prima TV, de la ora 19:00.

×
Subiecte în articol: sport