x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Haideţi să facem istorie!"

"Haideţi să facem istorie!"

de Marius Mihalcea    |    27 Aug 2009   •   00:00

Acesta este mesajul pe care antrenorul moldovenilor, Cristian Dulca, a ţinut să-l transmită jucătorilor săi înaintea partidei din această seară, din capitala Greciei.



Doar 90 de minute o mai despart pe FC Vaslui de calificarea în grupele Europa League. "Galben-verzii" au de apărat la Atena avantajul de un gol luat în manşa tur, când s-au impus cu 2-1, însă nu le va fi deloc uşor în infernul de pe "Olympic Stadium", chiar dacă AEK l-a pierdut pentru meciul din această seară pe atacantul algerian Rafik Djebbour, accidentat la genunchi.

"Ştiu că ne aşteaptă o atmosferă incendiară, cu 70.000 de suporteri greci în tribune, dar să nu uităm faptul că şi la Nicosia am avut parte de o presiune foarte mare din partea fanilor ciprioţi, căreia i-am făcut faţă. Ar fi ideal pentru noi să reuşim să deschidem scorul, ne-am face meciul puţin mai uşor", a declarat Cristi Dulca.

Cum a încercat tehnicianul moldovenilor să-şi mobilizeze jucătorii înaintea partidei de foc de la Atena? "Foarte simplu, le-am spus că au o şansă unică să facă istorie, să ajungă în grupele Europa League. Nu trebuie decât să creadă în forţele lor, în valoarea pe care o au".

×
Subiecte în articol: sport fc vaslui