x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal feminin - C.S Tomis are prima sansa in fata elvetiencelor de la TV Uster

Handbal feminin - C.S Tomis are prima sansa in fata elvetiencelor de la TV Uster

de Larisa Calistru    |    15 Feb 2007   •   00:00
Handbal feminin - C.S Tomis are prima sansa in fata elvetiencelor de la TV Uster

Sămbata de la ora 18.00 si duminica de la ora 11.00, C.S Tomis Constanta evolueaza impotriva formatiei elvetiene TV Uster, in cadrul optimilor de finala ale Challenge Cup la handbal feminin.

Dupa lungi tratative, conducerea formatiei constantene a reusit sa-i convinga pe oficialii formatiei elvetiene sa dispute ambele manse la Constanta. Toate cheltuielile de transport, cazare si masa ale celor 33 de persoane din cadrul delegatiei elvetiene vor fi suportate de C.S Tomis.

Clubul constantean va organiza la fiecare partida si căte o tombola, acordăndu-se un televizor color si 3 radiocasetofoane la prima partida iar in cel de-al doilea joc premiile oferite spectatorilor vor consta in 3 telefoane mobile si un televizor color. Referindu-se la cele doua partide, antrenorul formatiei de pe litoral, Dumitru Musi, a declarat ca este increzator in calificare si in potentialul elevelor sale. „In primul rănd suntem responsabili fata de handbalul romănesc de a aditiona puncte care sa permita in sezoanele viitoare ca echipele romănesti sa se situeze căt mai bine, asa cum a fost si cazul nostru, intrănd in competitie de abia in aceasta faza a optimilor de finala.

Cunoastem echipa elvetiana si nu vrem sa avem o atitudine superficiala pentru ca atunci ar putea aparea surprize. Cred insa ca in proportie de 70% sansele de calificare sunt de partea noastra. Joaca mai mult din entuziasm, insa din pacate principala problema a noastra este a jucatoarelor accidentate. Pe lănga Stefan si Jerebie, nu vom putea conta nici pe Dospin sau Blebea, acestea din urma avănd sanse minime de a mai reveni in acest sezon din cauza accidentarilor grave suferite. In plus, Loredana Mateescu va evolua si in aceste partide cu o dislocatie de clavicula si cu o problema la rotula. Chiar daca medicii i-au recomandat 3 saptamăni de pauza, ea a dorit sa fie prezenta pe teren. Buna desfasurare a celor doua partide va fi asigurata de 110 jandarmi.

×
Subiecte în articol: sport