x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL FEMININ / Oltchim, în semifinale!

HANDBAL FEMININ / Oltchim, în semifinale!

de Mihai Igirosanu    |    16 Mar 2009   •   00:00

Campioana României, Oltchim Rm. Vâlcea a obţinut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, spulberând aseară, pe teren propriu, scor 31-22 (15-8), echipa muntenegreană Buducnost T-Mobile.



Oltchim va merge în penultimul act braţ la braţ cu unguroaicele de la Gyor, care au învins tot aseară formaţia slovenă Krim Ljubljana, cu 34-33 (19-13). Trupa din Zăvoi a devenit prima echipă românească pătrunsă în această fază a Ligii Campionilor. Ultimul meci al Oltchimului în grupa B principală va avea loc la 21 martie, pe terenul lui Gyor. Marcatoarele Oltchimului în victoria zdrobitoare de aseară au fost Lecuşanu 8, Elisei-Ardean 7, Maier 5, Meiroşu-Fiera 3, Borbas 2, Pidpalova 2, Luca 1, Avădanii 1, Vădineanu 1 şi Manea 1.

RULMENTUL A ÎNVINS ÎN NORVEGIA
În sferturile de finală ale Cupei EHF, Rulmentul Braşov a obţinut o victorie puţin scontată la Trondheim, contra echipei norvegiene Byassen. Deşi sunt neplătite de mai multe luni şi au luat decizia de a nu se mai antrena în această săptămână, jucătoarele Rulmentului nu le-au lăsat nici o şansă adversarelor. "Sunt sigur că ne vom califica, dar va trebui să fim atenţi în meciul de la Braşov pentru că Byassen joacă bine în deplasare. În general, handbalul norvegian nu se lasă cu una cu două", a declarat antrenorul Rulmentului, Herbert Muller. "Fetele au stabilit o linie în vestiar şi vor să o urmeze. Şi-au spus punctul de vedere, acum este treaba conducerii", a mai spus Müller. În prima manşă a "sferturilor" Cupei Cupelor, tot aseară, Oţelul Galaţi a pierdut în Norvegia, cu Larvik, scor 22-26 (10-14).

×
Subiecte în articol: sport