x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal / Ionela Gâlcă negociază cu Oltchim, Barbosa merge la campioana Europei!

Handbal / Ionela Gâlcă negociază cu Oltchim, Barbosa merge la campioana Europei!

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Iun 2009   •   00:00
Handbal / Ionela Gâlcă negociază cu Oltchim, Barbosa merge la campioana Europei!

Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu au fost primele jucătoare pierdute de Rulmentul Braşov pentru neplata contractelor de joc. Luni, pivotul Ionela Gâlcă a depus memoriu la FRH pentru a deveni jucătoare liberă de contract. Gâlcă a şi început discuţiile pentru un transfer la Oltchim. De asemenea, Alesandrina Barbosa va părăsi, mai mult ca sigur, clubul vicecampion. Destinaţia acesteia pare să fie Viborg, echipă la care joacă şi Cristina Vărzaru.



Dezastru financiar la Rulmentul URBAN Braşov. Neplătite de luni de zile, jucătoarele pregătite de Herbert Muller au ajuns cu răbdarea la limită. Primele care au făcut pasul pentru a deveni libere de contract, au fost Patricia Vizitiu şi Cristina Neagu - jucătoare înregimentate de Oltchim. În urmă cu o zi, acelaşi lucru l-a făcut şi pivotul Ionela Gâlcă. "Mi-am depus memoriu pentru a deveni liberă de contract. Am vorbit cu domnul Florescu acum câteva săptămâni şi mi-a spus că se va rezolva totul, dar după asta nu a mai dat niciun semn. Eu aveam de primit nişte bani până luni, bani pe care i-am muncit şi, cum nu i-am primit, am decis să-mi depun memoriu. Încă sper să se rezolve totul şi să rămân la Braşov" - a explicat valoroasa jucătoare situaţia în care se află. Cu toate acestea Gâlcă se pare că a demarat dialogul cu Oltchim, echipă la care a mai evoluat până în urmă cu două sezoane. La Vâlcea urmează să primească acelaşi contract ca la Rulmentul, aproximativ 12 mii de euro lunar!

Portugheza Alesandrina Barbosa, declarată "cea mai tehnică jucătoare" a campionatului recent încheiat şi-a depus acelaşi tip de memoriu în urmă cu două luni, dar la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausane. Tot de acolo aşteaptă un verdict şi Lidija Horvath! Dacă Horvath ar putea să ajungă la Gyor, după cum a declarat pentru jurnalul.ro internaţionala Aurelia Brădeanu, ei bine Barbosa are viitorul orientat către campioana Europei - Viborg. "Barbosa a negociat şi cu Oltchim, dar nu s-au înţeles la bani. Vâlcea nu a putut onora pretenţiile jucătoarei. Probabil că va ajunge la Viborg, echipă care o doreşte foarte mult", a declarat pentru jurnalul.ro o sursă din anturajul handbalistei. Barbosa are la Braşov un contract de 25.000 de euro / lună fiind cea mai bine plătită jucătoare din România! Pe lista memoriilor depuse la FRH, pentru a deveni jucătoare libere de contract, se mai află Simona Vintilă şi Anca Amariei. O altă jucătoare, extrema Woo Sun Hee şi-a încheiat conturile cu gruparea patronată de Doru Florescu. Chiar şi antrenorul Herbert Muller a plecat în Germania şi nu ştie dacă va mai reveni la echipa pe care a pregătito în acest sezon.





×
Subiecte în articol: sport