x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal: Mai rău nu se putea

Handbal: Mai rău nu se putea

de Vlad Ionescu    |    20 Ian 2010   •   00:00

Viborg, Hypo Viena şi Dinamo Volgograd vor fi adversarele Oltchimului în grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi care a avut loc ieri.



Sorţii le-au fost complet nefavorabili campioanelor României, care în acest an şi-au propus să joace finala. Viborg, echipa Cristinei Vărzaru, este deţinătoarea trofeului, Hypo a fost finalistă în 2008, iar Dinamo a câştigat Cupa EHF în 2008. În primul meci, Oltchim va întâlni, în deplasare, pe Hypo, la 6/7 februarie. Din grupa 1 fac parte Larvik, Krim Ljubljana, Györ şi Leipzig.

"Am picat cum nu doream. Nu cred că se poate vorbi de favorite. Toate echipele au valoare şi vor lupta până în ultima secundă pentru calificare", a fost prima reacţie a antrenorului Radu Voina. Nici preşedintele clubului, Ioan Gavrilescu, nu a fost prea încântat de tragerea la sorţi: "Mai rău nu se putea. Nu am avut nici măcar un pic de noroc. Nu am vrut pe Viborg, nu am vrut pe Dinamo, am nimerit cu ambele. Va fi foarte greu. Nu ştiu ce şanse avem, dar cred că echipa care se va clasa pe locul doi are nevoie de minimum 7 puncte. Dacă nu pierdem la Viena, avem şanse de calificare".

×
Subiecte în articol: sport