x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HANDBAL - Radu Voina a fost dat afară de la Steaua

HANDBAL - Radu Voina a fost dat afară de la Steaua

20 Dec 2007   •   00:00
HANDBAL - Radu Voina a fost dat afară de la Steaua
Sursa foto: IONUT ANGHEL (C)/

Deşi Steaua MFA a incheiat turul Ligii Naţionale pe locul intăi, cu un avans de cinci puncte faţă de următoarele clasate, UCM Reşiţa şi Ştiinţa Bacău, antrenorii Radu Voina şi Nicolae Munteanu au fost demişi de preşedintele secţiei de handbal a clubului militar, Constantin Cazacu.

Deşi Steaua MFA a incheiat turul Ligii Naţionale pe locul intăi, cu un avans de cinci puncte faţă de următoarele clasate, UCM Reşiţa şi Ştiinţa Bacău, antrenorii Radu Voina şi Nicolae Munteanu au fost demişi de preşedintele secţiei de handbal a clubului militar, Constantin Cazacu. "Eu nu mi-am dat demisia, am fost destituit. Au fost discuţii, dar nu pot să-mi dau seama care sunt motivele. Eu ştiu că un antrenor este demis in momentul in care nu are rezultate, dar Steaua este pe primul loc, iar in Cupa Cupelor a ajuns in optimi", a declarat antrenorul principal Radu Voina, care in acest an a adus Cupa Romăniei in vitrina clubului din Ghencea. Vestea l-a luat prin surprindere şi pe directorul sportiv, Ştefan Birtalan. "Am rămas cu gura căscată. La intrebările pe care le-am pus nu am primit răspunsuri argumentate. Nu mi se pare normal ce se intămplă", a spus fostul tunar al echipei naţionale.

INLOCUITOR. In locul lui Radu Voina a fost numit Dumitru Berbece, de la divizionara secundă SCM Braşov. Berbece a fost un jucător important al Stelei in anii ’80, multiplu campion naţional şi finalist al Cupei Campionilor Europeni in 1989. Cu echipa Romăniei a căştigat medalii de bronz la JO din 1984 şi la CM din 1990. După Revoluţie a activat mai mulţi ani in Germania.

×
Subiecte în articol: sport