x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Vine Carmen Amariei la Oltchim!?

Handbal - Vine Carmen Amariei la Oltchim!?

de Ovidiu Ciutescu    |    13 Feb 2007   •   00:00

Certata cu Gheorghe Tadici de aproape doi ani, Carmen Amariei pare tentata sa reia colaborarea cu tehnicianul, la Oltchim. Antrenorul nationalei Romaniei, dar si al liderului campionatului spune ca nu stie nimic despre o asemenea discutie, insa recunoaste ca jucatoarea de la Slagelse l-a sunat!

Scandalul iscat intre Carmen Amariei si Gheorghe Tadici inaintea campionatului Mondial de handbal feminin din Rusia este de notorietate. S-au aruncat de atunci multe vorbe grele, de catre ambele parti, si parerea era ca cei doi nu se vor impaca niciodata. Cu toate acestea, in ultimul timp, se vorbeste destul de frecvent despre un contract pe care jucatoarea pregatita de Anja Andersen l-ar semna din vara cu echipa din Rm. Valcea.

MISTER TOTAL. Surpinzatoarea mutare este privita de catre Ioan Gavrilescu, presedintele Oltchim, drept o fantasma: "Nu cred in asa ceva. Ea a mai jucat aici trei ani. Nu o vreau. Sunt fantasme aruncate voua, ziaristilor, de cei care vor sa strice atmosfera. Poate o vrea Brasovul..." Cu toate acestea, Gheorghe Tadici recunoaste ca a existat un dialog cu jucatoarea: "Hai sa fim seriosi. Noi avem deja mutarile pentru vara viitoare facute. Am semnat trei precontracte care sunt sigure, cu jucatoarele care ne intereseaza. Este drept ca ea m-a sunat si mi-a dat doua mesaje acum o luna. A recunoscut ca la vremea respectiva a fost influientata si ca asa a crezut ca trebuie sa procedeze. Eu i-am spus sa lase timpul sa aseze lucrurile. Daca ar veni aici, ar trebui sa renunt la Meirosu, Lecusanu sau Tivadar. Ori acest lucru nu am sa-l fac niciodata! Sunt unii pe la Federatie care tot mi—o baga pe gat. Asa cum face domnul Draganescu atunci cand o trece in lotul largit al Nationalei. Insa nu cred ca e posibil sa vina la Valcea. Dar mai sti cum se schimba oamenii?" Jucatoarea legitimata la Slagelse mai are contract cu echipa daneza pana in mai 2007.

×
Subiecte în articol: sport