x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Haos la Craiova / După Bornescu şi Gângioveanu părăseşte Ştiinţa!

Haos la Craiova / După Bornescu şi Gângioveanu părăseşte Ştiinţa!

de Ovidiu Ciutescu    |    22 Iul 2009   •   00:00
Haos la Craiova  /  După Bornescu şi Gângioveanu părăseşte Ştiinţa!

"Nimeni de la Universitatea nu va pleca la cluburile din Bucureşti sau la rivalele din campionat. S-a pus bariera transferurilor la Craiova", anunţa Adrian Mititelu în momentul în care a preluat gruparea din Bănie. Ei bine, de promisiunea lui Mititelu s-a ales praful: Mircea Bornescu se află cu un picior în Giuleşti iar Cosmin Gângioveanu a ajuns la FC Vaslui.



"Sunt foarte mulţumit sufleteşte de acest transfer al fiului meu la Vaslui. După patru ani în era Mititelu i se dă şi lui posibilitatea să fie tratat ca un fotbalist profesionist, că la Craiova nu a avut loc de atâtea briliante ale patronului. O să-i spele apa Jiului pe cei de la Craiova de o să rămână doar pietrele de râu. Constituţia ne dă dreptul la învăţământ. De ce nu a fost lăsat băiatul meu să-şi termine studiile? Mititelu e prost sfătuit de alţii, şi-a dat singur cu firma-n cap!", a declarat azi tatăl fotbalistului, Dan Gîngioveanu, pentru craiovamaxima.ro. Internaţionalul de tineret a optat pentru a se transfera de la Universitatea imediat după ce a intrat în conflict cu Mititelu pentru că a lipsit de la antrenamentele echipei pentru a susţine examenele de BAC!

Conform site-ului oficial al grupării din Bănie, "FC Universitatea Craiova şi-a dat acordul pentru împrumutul pe un an de zile al jucătorului Cosmin Gângioveanu la FC Vaslui, fără nicio pretenţie financiară. Conform inţelegerii, jucătorul este obligat să revină la FC Universitatea Craiova la 15 iunie 2010".

×
Subiecte în articol: sport