x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport HOCHEI / Steaua, prea onorabil

HOCHEI / Steaua, prea onorabil

de Mihai Igirosanu    |    17 Oct 2005   •   00:00
HOCHEI / Steaua, prea onorabil

In primul meci pe care l-a sustinut in cadrul turului doi al Cupei Continentale, Steaua a reusit vineri seara sa obtina un succes pe care putini il scontau. Bucurestenii au devenit prima echipa din Romania care castiga un meci in turul secund al Cupei Continentale.

PERFORMANTA. Campioana Romaniei a invins cu 4-3 valoroasa echipa lituaniana Energija Elektrenai, chiar pe patinoarul acesteia. Formatia baltica ofera foarte multi jucatori nationalei Lituaniei, care in urma cu patru luni dispunea cu 5-0 de cea a Romaniei la Campionatul European din Ungaria. Mai mult, poarta celor de la Energija este aparata de cunoscutul Arturs Irbe, hocheist care are nu mai putin de 16 sezoane si peste 500 partide jucate in NHL. Pentru echipa pregatita de Marius Gliga au punctat Tibor Basilidesz, rusul Zabludovski si Lupascu, de doua ori. Golul victoriei a fost marcat in ultimul minut de joc.

CLASAMENT. Sambata, ros-albastrii au fost surclasati, 4-10, de catre letonii de la HK Riga 2000, pentru ca ieri, in ultimul meci, sa obtina un nou rezultat excelent, 4-4, in fata polonezilor de la GKS Tychy. In urma acestor rezultate, Steaua a incheiat grupa pe locul trei, la egalitate cu polonezii, care au fost insa su-periori la capitolul golaveraj. SUCCES. Hocheistii de la Steaua s-au comportat la inaltime in Europa

×
Subiecte în articol: sport