x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hoţi sau proşti la Bwin?

Hoţi sau proşti la Bwin?

de Florin Gongu    |    08 Iun 2010   •   00:00

Mai sunt câteva zile şi începe Cupa Mondială la fotbal. În lipsa României la turneul final, una dintre atracţii pentru microbişti o reprezintă pariurile, mai nou cele online. Cum oferta este destul de bogată, vrem să tragem un semnal de alarmă pentru cei care sunt înregistraţi la Bwin! Bwin Interactive

Entertainment AG este cunoscută ca o firmă care se ocupă cu forţarea la limită a legislaţiei. Compania a părăsit mai multe pieţe, printre care şi cea americană, pentru a evita scandaluri de proporţii. În ultimii ani, s-au înregistrat mari pierderi. Tocmai de aceea, operatorii firmei cu sediul în Gibraltar au început să fure pe faţă! Mai mulţi cititori ne-au semnalat cum li s-au invalidat pariuri câştigătoare. Astfel, la meciul dintre Steaua şi HCM Constanţa, contând pentru Cupa României la handbal, la un moment dat apărea pariul live: "va fi transformată a 5-a lovitură de la 7 m?"

Cititorii noştri au mizat că se va rata sume cuprinse între 40 şi 200 de RON, s-a ratat (portarul a respins, mingea a ajuns pe semicerc la alt jucător, care până la urmă a înscris), dar pariul a fost declarat pierdut!!! Cu toate reclamaţiile făcute, cei de la Bwin au spus că vor omologa pariul corespunzător doar dacă li se oferă o probă, pentru că ei merg pe mâna agentului care s-a ocupat de meci şi, conform acestuia, pariul a fost evaluat corect. Dacă e aşa, e posibil ca respectivul să fie prost, să nu cunoască procedurile de validare. Oricum ar fi, hoţie sau prostie, ne permitem un sfat: evitaţi-i pe cei de la Bwin!

×
Subiecte în articol: sport