x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Înapoi la minge

Înapoi la minge

de Mihai Igirosanu    |    18 Ian 2008   •   00:00
Înapoi la minge

Trupa lui Marius Lăcătuş va disputa astăzi, în Spania, primul meci al perioadei de pregătire, contra polonezilor de la Wisla Cracovia. 

STEAUA - Astăzi, primul amical, cu Wisla Cracovia

 

Trupa lui Marius Lăcătuş va disputa astăzi, în Spania, primul meci al perioadei de pregătire, contra polonezilor de la Wisla Cracovia. 

Partida este programată să înceapă la ora 16:00 şi va fi singura pe întreaga durată a stagiului din Spania. Lăcătuş a condus ieri două antrenamente dure, în cadrul cărora s-au lucrat atât exerciţii de natură fizică, dar şi de ordin tehnico-tactic.

 

INTERES. Cotidianul moscovit Tvoi Deni a scris ieri că Spartak Moscova, unde mai evoluează mijlocaşul român Florin Şoavă, este interesată de căpitanul Stelei, Mirel Rădoi. “Transferul jucătorului de 26 de ani este evaluat la aproximativ 8 milioane de dolari. Scouterii lui Spartak l-au urmărit pe Rădoi anul trecut atât la meciurile din campionat, cât şi la cele din cupele europene. În curând, antrenorul Stanislav Cercesov va decide dacă se vor sau nu negocierile”, a scris publicaţia. Sursa mai confirmă că, în sezonul trecut, Steaua a refuzat o ofertă pentru Mirel Rădoi de la Zenit Sankt Petersburg, de 10 milioane de euro.

 

Lovin la Malaga, transfer ratat

Aşteptat cu mare interes de jucător, transferul mijlocaşului stelist Florin Lovin la echipa spaniolă de ligă secundă, Malaga, a căzut. “Spaniolii nu plăteau toată suma acum, ci doar o parte, urmând ca restul să fie achitat în vară. Aş fi ipocrit să spun că nu mi-aş fi dorit să se întâmple, pentru că la prima vedere se poate spune că este Segunda Division, dar Malaga este pe primul loc, la 8 puncte de ultima poziţie promovabilă. Era un pas important în cariera mea să joc în Primera Division, dar asta este viaţa şi mergem înainte. Asta a fost singura condiţie a spaniolilor, dar clubul Steaua a spus că se poate discuta doar dacă se achită suma integral, la semnarea actelor.”

×
Subiecte în articol: sport