x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Înverşunaţi!

Înverşunaţi!

de Marius Mihalcea    |    28 Feb 2008   •   00:00
Înverşunaţi!

În războiul dintre Lucian Burdujan şi Mircea Rednic s-a derulat ieri un nou episod.

Tehnicianul giuleştenilor e de neclintit. “Îmi pare rău, dar nu mai pot lăsa lucrurile aşa.

RAPID - Apele rămân tulburi

 

În războiul dintre Lucian Burdujan şi Mircea Rednic s-a derulat ieri un nou episod.

Tehnicianul giuleştenilor e de neclintit. “Îmi pare rău, dar nu mai pot lăsa lucrurile aşa. Avocatul meu a pregătit deja actele şi urmează ca zilele astea Burdujan să primească citaţia”, a confirmat ieri “Puriul” faptul că l-a acţionat în instanţă pe jucător, pentru declaraţii calomnioase.

 

POZIŢII. Rednic a precizat despre relaţia pe care o avea cu Burdujan: “I-am dat de multe ori bani din buzunarul meu, bonusuri şi prime în plus, tocmai fiindcă ştiam că el are un contract mai mic. Apoi, când şi-a exprimat dorinţa de a pleca de la Rapid, printr-o relaţie de-a mea putea să prindă un contract foarte bun în Portugalia, la Maritimo Funchal”. Burdujan are altă părere: “Rednic să mă dea în judecată! Nu e adevărat că m-a ajutat, nu mi-a găsit niciodată nici o echipă. N-am zis că ia comisioane de la jucătorii străini, dar tot mă nemulţumeşte faptul că Joao Paulo a fost preferat înaintea mea, deşi venise doar de o zi”.

 

Încă un străin

Directorul general adjunct al grupării de lângă Podul Grant, Grigore Sichitiu, a anunţat ieri că giuleştenii vor mai achiziţiona un jucător străin până joi, când se încheie perioada de transferuri: “Avem o surpriză, pe ultima sută de metri o să mai apară un jucător străin, dar nu mai vreau să dau nume sau posturi, că iar se întâmplă ce s-a întâmplat cu Salou. Când o să semneze o să-i dezvăluim şi identitatea”. Chiar dacă Sichitiu nu a vrut să facă public nici măcar postul pe care evoluează jucătorul pe care îl au în vizor, se pare că acesta este fundaş dreapta. Astfel, noua achiziţie ar urma să-i facă concurenţă lui Cristi Săpunaru, care nu are nici un contracandidat pe flancul drept al apărării, după ce brazilianul Tamandare a fost pus pe liber.

 

×
Subiecte în articol: sport