x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Iker Casillas a refuzat un salariu de 13 milioane de euro anual

Iker Casillas a refuzat un salariu de 13 milioane de euro anual

de Ovidiu Ciutescu    |    03 Dec 2008   •   00:00
Iker Casillas a refuzat un salariu de 13 milioane de euro anual

În plină criză economică, patronii arabi ai Manchester City au făcut o ofertă fabuloasă către Real Madrid şi Iker Casillas. Mai precis, 150 milioane de euro pentru transferul portarului şi un salariu de 13 milioane de euro / stagionar pentru jucător. Arabii au fost refuzaţi!



Portarul reprezentativei de fotbal a Spaniei şi al echipei Real Madrid, Iker Casillas, a refuzat o “mega-ofertă” înaintată de formaţia engleză Manchester City. anunţă presa iberică, citată de Agerpres. Impresarul jucătorului, Luis Garcia Abad, a declarat, în cadrul unei emisiuni a postului de radio Cadena Ser, că a fost contactat în mod direct, în urmă cu trei luni, de către responsabilii fondului de investiţii din Abu Dhabi, care patronează clubul Manchester City. Arabii s-au arătat dispuşi să achite clauza de reziliere a contractului lui Casillas cu Real Madrid, în valoare de 120 milioane euro, oferindu-i totodată portarului un salariu anual de 12 milioane euro, dublu faţă de cel pe care îl încasează în prezent la Real.

Casillas a răspuns imediat “Nu”, însă conducătorii companiei din Orientul Mijlociu au revenit cu o nouă propunere, în urmă cu zece zile. De această dată, ei au oferit 150 milioane euro (!) clubului Real Madrid şi un salariu de 13 milioane euro lui Casillas, care a avut, însă, şi a doua oară puterea de a refuza tentanta ofertă a arabilor, preferând să rămână în continuare pe “Santiago Bernabeu”.

×
Subiecte în articol: sport