x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Impecabilul Chivu

Impecabilul Chivu

10 Feb 2004   •   00:00

AS Roma a ramas, cel putin pentru moment, singura contracandidata a lui AC Milan in lupta pentru "lo scudetto".

Duminica seara, echipa lui Cristi Chivu a spulberat cu 4-0, pe "Olimpico", campioana Juventus si se mentine la 5 puncte in spatele liderului. Dacourt (‘13), Totti (‘53, din penalty) si Cassano (‘70 si ‘85) au fost autorii golurilor "giallorossilor".

APRECIAT. Cristi Chivu a facut pereche cu Walter Samuel in centrul defensivei romane, evolutia sa fiind unanim apreciata de presa italiana. "Romanul a jucat fara greseala. De aplaudat interventia sa asupra lui Di Vaio, in prima repriza. Intr-un cuvant: impecabil", scrie agentia Datasport, care l-a notat pe Chivu cu 7, desi in partea a doua a jocului, la 2-0, romanul a provocat un penalty, ratat insa de Trezeguet.

REVENIRE. Roma a reusit sa depaseasca perioada de criza, revenind la victorie dupa doua etape in care a adunat un singur punct. "Momentul negativ de la inceputul anului a trecut. Speram acum ca si Milanul sa greseasca", a spus Fabio Capello. In ceea ce-i priveste pe torinezi, ultimul lor esec dateaza din 6 decembrie, cand au pierdut cu 2-0, tot la Roma, dar in fata lui Lazio. De altfel, Juve nu mai pierduse cu 4-0 din 1995, cand a fost invinsa tot de Lazio si tot "pe Olimpico ", intr-o partida arbitrata de acelasi Pierluigi Collina, cel care a condus intalnirea de duminica seara.

×
Subiecte în articol: sport